Close
Különleges hangulat különleges csillárral

Különleges hangulat különleges csillárral

Mára a lakberendezés valóságos művészetté nőtte ki magát, s vannak, akik határozottan el tudnak köteleződni egy-egy aktuális új trend vagy irányzat mellett, azonban a többség időről időre szívesen megújítja, újragondolja otthonát.

A dizájn és a csillárok kapcsolata

Amikor megváltoztatjuk a hangulatot a lakásunkban, általában nem cserélünk ki minden egyes összetevőt, hiszen akkor elég magasra rúgna a végszámla. Ehelyett inkább kisebb dolgokat módosítunk, s ezt nagyon helyesen tesszük, hiszen a kiegészítőkkel, egy-egy bútordarab vagy szőnyeg megváltoztatásával is nagyon sokat elérhetünk.

Egy igazán szép, minőségi csillár is azon összetevők közé tartozik, amelyet nem fogunk minden szeszélynél újra cserélni. Éppen ezért szerencsés, ha olyannal, illetve olyanokkal rendelkezünk, amelyek többféle stílus mellett is jól mutatnak, s még ennél is sokkal jobb, ha prémiumminőségüknek köszönhetően ők maguk is dekorációs elemként képesek működni otthonunkban.

Mennyezeti csillárok különleges megjelenéssel

A jó hír az, hogy ma már szinte semmi sem lehetetlen, s ilyen tulajdonságokkal rendelkező mennyezeti lámpát is találhatsz magadnak, mégpedig a Lightmyhouse.hu kínálatában, ahol kifejezetten különleges, exkluzív darabokkal várják azokat az érdeklődőket, akiknek egyszerre fontos a küllem és a belbecs. Ugyanis ezek a lámpák nemcsak szépek, hanem ráadásul a legmodernebb LED technológiával vannak felszerelve.

Mitől olyan exkluzívak ezek a csillárok? Először is egyedi dizájnjuknak köszönhetően kitűnnek a hagyományos elképzelések és megvalósulások köréből. Nemcsak egy lakásban mutatnak gyönyörűen, hanem tökéletesek például egy luxushotelbe, étterembe vagy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó egészségügyi intézménybe, esetleg wellnessközpontokba is. Egyszerre sugároznak eleganciát és modernséget. Jól illeszkednek modern, art deco, klasszikus terekbe is.

Például az Omega mennyezeti lámpa különleges formatervezésével, aranyozott kialakításával képes tökéletesen beleilleni egy glamour enteriőrbe. Teljesen biztos, hogy mindenki tekintetét magára fogja vonzani, aki belép a lakásba.

Miért éppen a LED technológiát érdemes választani?

Mert energiatakarékos és környezetbarát, amelyeknek köszönhetően, habár vásárláskor némileg magasabb összeget kell kiadnunk érte, mint egy hagyományos lámpáért, mégis jobban megéri az árát, hiszen jelentős összegeket spórolhatunk a villanyszámlán.

Ha mindez még nem lenne elég, ez a technológia lehetőséget nyújt arra, hogy mind a világítás színhőmérsékletét, mind pedig a fényerősségét megváltoztathassuk, akár távirányító segítségével, egyszerűen a kanapén pihenve.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram