Különleges hangulat különleges csillárral

Mára a lakberendezés valóságos művészetté nőtte ki magát, s vannak, akik határozottan el tudnak köteleződni egy-egy aktuális új trend vagy irányzat mellett, azonban a többség időről időre szívesen megújítja, újragondolja otthonát.

A dizájn és a csillárok kapcsolata

Amikor megváltoztatjuk a hangulatot a lakásunkban, általában nem cserélünk ki minden egyes összetevőt, hiszen akkor elég magasra rúgna a végszámla. Ehelyett inkább kisebb dolgokat módosítunk, s ezt nagyon helyesen tesszük, hiszen a kiegészítőkkel, egy-egy bútordarab vagy szőnyeg megváltoztatásával is nagyon sokat elérhetünk.

Egy igazán szép, minőségi csillár is azon összetevők közé tartozik, amelyet nem fogunk minden szeszélynél újra cserélni. Éppen ezért szerencsés, ha olyannal, illetve olyanokkal rendelkezünk, amelyek többféle stílus mellett is jól mutatnak, s még ennél is sokkal jobb, ha prémiumminőségüknek köszönhetően ők maguk is dekorációs elemként képesek működni otthonunkban.

Mennyezeti csillárok különleges megjelenéssel

A jó hír az, hogy ma már szinte semmi sem lehetetlen, s ilyen tulajdonságokkal rendelkező mennyezeti lámpát is találhatsz magadnak, mégpedig a Lightmyhouse.hu kínálatában, ahol kifejezetten különleges, exkluzív darabokkal várják azokat az érdeklődőket, akiknek egyszerre fontos a küllem és a belbecs. Ugyanis ezek a lámpák nemcsak szépek, hanem ráadásul a legmodernebb LED technológiával vannak felszerelve.

Mitől olyan exkluzívak ezek a csillárok? Először is egyedi dizájnjuknak köszönhetően kitűnnek a hagyományos elképzelések és megvalósulások köréből. Nemcsak egy lakásban mutatnak gyönyörűen, hanem tökéletesek például egy luxushotelbe, étterembe vagy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó egészségügyi intézménybe, esetleg wellnessközpontokba is. Egyszerre sugároznak eleganciát és modernséget. Jól illeszkednek modern, art deco, klasszikus terekbe is.

Például az Omega mennyezeti lámpa különleges formatervezésével, aranyozott kialakításával képes tökéletesen beleilleni egy glamour enteriőrbe. Teljesen biztos, hogy mindenki tekintetét magára fogja vonzani, aki belép a lakásba.

Miért éppen a LED technológiát érdemes választani?

Mert energiatakarékos és környezetbarát, amelyeknek köszönhetően, habár vásárláskor némileg magasabb összeget kell kiadnunk érte, mint egy hagyományos lámpáért, mégis jobban megéri az árát, hiszen jelentős összegeket spórolhatunk a villanyszámlán.

Ha mindez még nem lenne elég, ez a technológia lehetőséget nyújt arra, hogy mind a világítás színhőmérsékletét, mind pedig a fényerősségét megváltoztathassuk, akár távirányító segítségével, egyszerűen a kanapén pihenve.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Így lett apró lámpaboltból dizájnbirodalom a Solinfo
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom