Close
Belgiumban megtalálták a módját, hogyan lehet kicselezni az éttermi szabályokat

Belgiumban megtalálták a módját, hogyan lehet kicselezni az éttermi szabályokat

Ki is mozdul a vendég, meg nem is.

A belgiumi korlátozások tiltják a beltéri éttermi étkezést, a helyek kizárólag szabadtéren vagy elvitelre szolgálhatnak fel ételeket. A Matthias and Sea viszont megtalálta a kiskaput: annak érdekében, hogy a lezárás alatt is folyamatosan teljesüljenek a megrendelések, lakóautóban szolgálja fel a fogásait.

A vendégek odagurulhatnak az étterem elé a saját járművükkel, vagy akár bérelhetnek is egyet. A felszolgálók természetesen maszkban viszik ki a megrendelt ételt.

Mattia Collu tulajdonos elárulta, hogy az ötlet akkor pattant ki a fejéből, amikor kiszállítást végzett a Tarcienne nevű faluban lévő étteremének környékére. “Sok szép lakóautót láttam. Butaságnak tartottam, hogy az embereknek otthon kell enniük, amikor a parkolónkba is eljöhetnek. Arról nem beszélve, hogy elkerülhető lenne a csomagolás is” – mondta Collu.

A vendégek leginkább a tenger gyümölcseire épülő menüből választhatnak, a rendelést SMS-ben adhatják le. “A szolgáltatás lehetővé teszi számunkra, hogy kiszabaduljunk egy kicsit otthonról, és eltöltsünk egy kis időt gyermekek nélkül, ami nagyon jó” – mondta az egyik elégedett vendég.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Todayonline, fotók: Unsplash)

 

FOLYTASD EZZEL
Még jobb lett Európa legjobb katélyszállója, megnyitott a Clarisse
Készítsd el azt a koktélt, amit Jeff Bridges tett legendássá!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom