Close
Aki így utazik, annak Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely a világon

Aki így utazik, annak Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely a világon

Rangsor készült arról, hogy melyek a világ legbiztonságosabb úti céljai azoknak, akik egyedül utaznak. Magyarország előkelő helyen végzett, de több szomszédos országban is szorongás nélkül nyaralhat az ember akkor is, ha nincsenek körülötte ismerősök.

A Bounce csomagmegőrző jóvoltából létrejött listához nemcsak a biztonságot vették figyelembe, hanem

a látnivalók számát, a szállások és az ételek árait, valamint az átlaghőmérsékletet is.

Vrbnik

Az összeállításban Magyarország a hetedik helyen végzett, az elsőre pedig Horvátország került, amely a cég szerint még a többi európai ország közül is kiemelkedik kivételes biztonsági normáival. Sok nyaraló számolt be arról, hogy éjszaka sem fél az utcán sétálni.

A második helyre Málta, a harmadikra pedig Szlovénia került. Íme, az első tíz helyezett ország, ahová nem szükséges, hogy mások is elkísérjenek.

1. Horvátország

2. Málta

3. Szlovénia

4. Portugália

5. Izland

6. Görögország

7. Magyarország

8. Spanyolország

9. Szingapúr

10. Izrael

Az éttermi étkezés is lehet élvezetes egyedül, a szállásfoglalásnál pedig ez a funkció segíthet abban, hogy az ember még nagyobb biztonságban érezze magát.

(Forrás: Croatia Week, képek: Getty Images)

országok | Horvátország | utazás | legbiztonságosabb | szlovénia

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram