Close
Új, praktikus funkciót vezetett be az Airbnb az egyedül utazóknak

Új, praktikus funkciót vezetett be az Airbnb az egyedül utazóknak

Az oldal automatikusan felajánlja a segítséget, amikor valaki egy személyre foglal bérleményt.

Az Airbnb új funkciót tervezett, amely azt szolgálja, hogy az egyedül utazók még nagyobb biztonságban érezhessék magukat. De mit is jelent ez pontosan? Az általánosabb biztonsági tippek mellett amikor valaki üzenetet küld a házigazdának, a rendszer példakérdéseket ajánl fel a környékekkel vagy a házban tartózkodó többi vendéggel kapcsolatban.

Az utazók emellett

megoszthatják a foglalásuk illetve a tartózkodási helyük részleteit, a címet, a foglalási kódot és a be- és kijelentkezésük dátumát

egy általuk választott személlyel, és hozzá is adhatnak egy kontaktot a profiljukhoz, akit veszélyhelyzet esetén lehet elérni. A funkció jelenleg csak angol nyelven használható.

A cég ugyanakkor már korábban is vezetett be biztonsági intézkedéseket, például az éjjel-nappal hívható segélyvonalat, az alkalmazásban pedig megtalálhatók mintegy hetven ország segélyhívó számai.

Nemrég egy másik új funkcióval is bővült a szállásfoglaló oldal palettája, amit imádni fognak a borok szerelmesei. Aki pedig egyedül vágna neki a világnak, ezen az öt helyen nem fog csalódni.

(Forrás: TimeOut, képek: Airbnb/Timeout, Unsplash)

biztonság | airbnb | egyedül | egyedül utazás | utazás

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram