Új, praktikus funkciót vezetett be az Airbnb az egyedül utazóknak

Az oldal automatikusan felajánlja a segítséget, amikor valaki egy személyre foglal bérleményt.

Az Airbnb új funkciót tervezett, amely azt szolgálja, hogy az egyedül utazók még nagyobb biztonságban érezhessék magukat. De mit is jelent ez pontosan? Az általánosabb biztonsági tippek mellett amikor valaki üzenetet küld a házigazdának, a rendszer példakérdéseket ajánl fel a környékekkel vagy a házban tartózkodó többi vendéggel kapcsolatban.

Az utazók emellett

megoszthatják a foglalásuk illetve a tartózkodási helyük részleteit, a címet, a foglalási kódot és a be- és kijelentkezésük dátumát

egy általuk választott személlyel, és hozzá is adhatnak egy kontaktot a profiljukhoz, akit veszélyhelyzet esetén lehet elérni. A funkció jelenleg csak angol nyelven használható.

A cég ugyanakkor már korábban is vezetett be biztonsági intézkedéseket, például az éjjel-nappal hívható segélyvonalat, az alkalmazásban pedig megtalálhatók mintegy hetven ország segélyhívó számai.

Nemrég egy másik új funkcióval is bővült a szállásfoglaló oldal palettája, amit imádni fognak a borok szerelmesei. Aki pedig egyedül vágna neki a világnak, ezen az öt helyen nem fog csalódni.

(Forrás: TimeOut, képek: Airbnb/Timeout, Unsplash)

utazás | biztonság | egyedül utazás | egyedül | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom