Close
Erre a boldog listára került fel Budapest

Erre a boldog listára került fel Budapest

Hogy mi kell a boldogsághoz? Olcsó sör és sok gyógyfürdő legalábbis egy kutatás szerint.

A Club Med utazási iroda a világ legboldogabb úti céljait kereste, ehhez pedig olyan tényezőket vett figyelembe, mint a sör ára, a gyógyfürdők száma és a környezetszennyezés mértéke, de szintén számított a bűnözés és a személyes biztonság mértéke, a szabadtéri programok és egynapos kirándulások lehetősége, valamint az, hogy hogyan viszonyulnak az adott helyen az lmbtq-csoportok tagjaihoz.

Az első helyre Bali került, mely rengeteg gyógyfürdőjével, wellnessközpontjával és szabadtéri programlehetőségével vitte el a pálmát, mindemellé pedig olcsó sör és számos napsütéses óra társul.

A következő helyen Las Vegas áll, amely magas pontszámot kapott a biztonságra, az őt követő New Orleans és Barcelona pedig az LMBTQ-inkluzivitásával emelkedik ki a tömegből. Budapest az előkelő hatodik helyet szerezte meg. Íme, a tízes lista.

  1. Bali
  2. Las Vegas
  3. New Orleans
  4. Barcelona
  5. Amszterdam
  6. Budapest
  7. Vancouver
  8. San Francisco
  9. Dubai
  10. Rio de Janeiro

Budapest idén már másik két olyan listára is felkerült, ami azt mutatja, miért is tarthat számot a turisták érdeklődésére, ugyanakkor ebben az évben egy bevett trend is megváltozni látszik.

(Forrás: TimeOut, képek: Unsplash)

 

boldog | budapest | legboldogabb | boldogság | városok

FOLYTASD EZZEL

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Bárki megszállhat III. Károly király erdélyi házában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram