Close
Egy dolog van, ami nélkül soha nem utazik el egy légiutas-kísérő

Egy dolog van, ami nélkül soha nem utazik el egy légiutas-kísérő

Különösen hasznos lehet az egyedül utazóknak.

Danidboyy1 néven posztol utazással kapcsolatos tippeket és trükköket egy légiutas-kísérő a TikTokra. Egyik videójában négy olyan dolgot említ, amit mindenképp magával visz, amikor külföldre megy.

Első és legfontosabb tippje a személyes biztonságról és a kényelemérzetről szól, ami minden utazó, különösen az egyedül útra kelők számára elengedhetetlen. – Szó szerint nem utazom a hordozható záram nélkül. Ez a kütyü tökéletes, ha egyedül utazol, vagy olyan szobában szállsz meg, ahol nincs retesz.

Igazi tapasztalt világjáróként elárulta, hogy rengeteg hotelben járt már munkájából kifolyólag és többször előfordult, hogy valaki megpróbált bejutni a szobájába, legyen az takarító vagy egy vadidegen.

– Sokkal jobban alszom, és sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy van ilyenem – mondja.

A következő nélkülözhetetlen tárgya az Apple AirTag, amely lehetővé teszi az Apple-felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a holmijaikat. Ajánlása értelmében AirTag-et javasolt a bőröndben elhelyezni, hogy az utazás során könnyebben megtaláljuk az esetlegesen elkeveredő cuccunkat.

A légiutas-kísérő tippje még, hogy fektessünk be egy könnyen hozzáférhető bőröndbe, amely felülről nyílik, illetve a töltési problémák elkerülése érdekében egy hordozható adapterbe is – bónusz pont, ha van USB-portja.

Nem vitás, a légiutas-kísérőknek nehéz dolguk van. Mindenben segítenek a fedélzeten az italok és ételek felszolgálásától kezdve az ideges utasok megnyugtatásáig, plusz vészhelyzetben megmenthetik az életünket. Más szóval, tudnak egy-két kulisszatitkot – és ez magában foglalja azt is, hogy mi az, amit soha, de soha ne együnk vagy igyunk repülés közben. 

(Forrás: Express, fotók: Getty Images)

utazás | légiutas-kísérő | biztonság | trükk | hack

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Soem láthattuk még ebből a szögből a Colosseumot: nem akárhogy juthatunk fel a tetejére

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram