Erre indulj, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a nyaralásra félretett pénzből

A Post Office-tól korábban megtudhattuk, hol találjuk Európa legolcsóbb tengerpartját, most pedig a biztosítási társaság arról kérdezte a brit utazókat, melyik nyári úti célokon találkoztak a legjobb ár-érték aránnyal.

Összesen kétezer turista véleményére voltak kíváncsiak huszonhat olyan külföldi úti célról, ahol már jártak. A válaszadók kilencvenkét százaléka pedig egyetértett abban, hogy Spanyolországban lehet a legköltséghatékonyabban nyaralni.

A britek olyannyira meg voltak elégedve ezzel az úti céllal, hogy

a második helyre is egy spanyol érdekeltséget szavaztak be:

kilencvenegy százalékuk vélte úgy, hogy a Kanári-szigeteken kapja a legtöbb értéket a pénzéért.

Tenerife

A harmadik helyre Görögország futott be 89 százalékkal, majd Portugália és Törökország következik 88 százalékkal, valamint Mexikó 85 százalékkal. A top tízbe Thaiföld, Málta és Ciprus is bekerült.

Nem minden népszerű úti célról bizonyosodott be ugyanakkor, hogy megéri a látogatást: Franciaország és Olaszország például az ötven százalékos „támogatottságot“ sem érte el, az előbbi huszonkettedik, az utóbbi pedig tizenhetedik lett. Dubaj a listának majdnem a legalján landolt, de Skandinávia megelőzte ebben.

Ebből a friss kutatásból az derül ki, melyek azok a városok, ahol az igazán jó időjárás a kedvező árakkal találkozik. Ebből a tanulmányból pedig azt tudhattuk meg, hogy Spanyolország egyike azon helyeknek, amelyek igen jót tesznek a mentális egészségnek.

(Forrás: Euronews, képek: Getty Images, Unsplash)

ár-érték arány | utazás | spanyolország | gazdaságos

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom