Close
Talán meglepő, hogy melyik városban pörög a legjobban az éjszakai élet

Talán meglepő, hogy melyik városban pörög a legjobban az éjszakai élet

Ha az ember a legendás klubéletre gondol, talán Berlin vagy Tokió jut eszébe. De vannak a világnak még meglepő, rejtőzködő nonstop buliszegletei.

A Time Out nemrégiben fényt derített arra, melyik városban szeretnek a leginkább élni most az emberek, arra is kíváncsi volt, hol a legnagyobb a partiélet a helyiek szerint. Ehhez pedig világszerte több mint húszezer lakost kérdeztek meg.

A győztest pedig nem biztos, hogy kapásból rávágnánk, bár tény, hogy Dél-Amerikától nem idegen az ereszd el a hajam hangulat. A kolumbiai Medellínben, ami a legjobb városok listáján is igen előkelő helyen végzett, a válaszadók kilencven százaléka szerint folyik hihetetlen éjszakai élet. Minden megtalálható ott, ami a soha véget nem érő mulatozáshoz szükséges: zenés bárok, lendületes klubok és titkos salsahelyek gazdagsága várja a szórakozni vágyókat, méghozzá nem is túl drágán.

Az elektronikus zenétől a hagyományos dallamokig mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő repertoárt.

Aki igazán stílusos helyen szeretne bulizni, annak a Salon Amador remek választás, az autentikus Son Havanában pedig élőzene szól, és általában tele a táncparkett.

Persze, nem kell leragadnunk Dél-Amerikában, ugyanis szintén felejthetetlen szórakozással vár Mumbai és Miami is, de ezekben a városokban is átbulizhatjuk az éjszakát. Úgy általában a világ ötven legnagyszerűbb helyét pedig erre érdemes keresnünk.

(Forrás: Time Out, képek: Unsplash)

medellín | parti | buli | éjszakai élet | városok

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom