Close
Talán meglepő, hogy melyik városban pörög a legjobban az éjszakai élet

Talán meglepő, hogy melyik városban pörög a legjobban az éjszakai élet

Ha az ember a legendás klubéletre gondol, talán Berlin vagy Tokió jut eszébe. De vannak a világnak még meglepő, rejtőzködő nonstop buliszegletei.

A Time Out nemrégiben fényt derített arra, melyik városban szeretnek a leginkább élni most az emberek, arra is kíváncsi volt, hol a legnagyobb a partiélet a helyiek szerint. Ehhez pedig világszerte több mint húszezer lakost kérdeztek meg.

A győztest pedig nem biztos, hogy kapásból rávágnánk, bár tény, hogy Dél-Amerikától nem idegen az ereszd el a hajam hangulat. A kolumbiai Medellínben, ami a legjobb városok listáján is igen előkelő helyen végzett, a válaszadók kilencven százaléka szerint folyik hihetetlen éjszakai élet. Minden megtalálható ott, ami a soha véget nem érő mulatozáshoz szükséges: zenés bárok, lendületes klubok és titkos salsahelyek gazdagsága várja a szórakozni vágyókat, méghozzá nem is túl drágán.

Az elektronikus zenétől a hagyományos dallamokig mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő repertoárt.

Aki igazán stílusos helyen szeretne bulizni, annak a Salon Amador remek választás, az autentikus Son Havanában pedig élőzene szól, és általában tele a táncparkett.

Persze, nem kell leragadnunk Dél-Amerikában, ugyanis szintén felejthetetlen szórakozással vár Mumbai és Miami is, de ezekben a városokban is átbulizhatjuk az éjszakát. Úgy általában a világ ötven legnagyszerűbb helyét pedig erre érdemes keresnünk.

(Forrás: Time Out, képek: Unsplash)

éjszakai élet | buli | kolumbia | medellín | városok

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mostantól nemcsak a poggyászok, hanem az utasok súlyát is leméri ez a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram