Ez az ország biztosítja a legjobb feltételeket a távmunkához

A NordLayer hálózatbiztonsági vállalat 66 országot vizsgált meg abból a szempontból, hogy mennyire találunk jó feltételeket a távmunkához. Értékelték többek között a kiberbiztonságot, a gazdasági és társadalmi feltételeket, a digitális és fizikai infrastruktúrát, valamint a járványra adott válaszokat.

Az összesítésből pedig nem más, mint Németország került ki győztesen, ahol különösen a kiberbiztonság és gazdasági valamint társadalmi feltételek kedvezőek. A tanulmányban azt írják, hogy az ország "sikeresen egyensúlyba hozza a digitális infrastruktúra hiányosságait a kiberbiztonsági területek magas színvonalával".

Azt is kiemelik, hogy

az országnak erős a turisztikai vonzereje, a megélhetési költségek viszont magasak, és az internet minősége sem a legjobb, csak a 27. helyet foglalja el.

Nem sokkal maradt le a második helyen végzett Dánia, ahol szintén kiemelkedő a digitális és fizikai infrastruktúra, majd az Egyesült Államok következik harmadikként a járványra adott válaszok valamint a kedvező gazdasági és társadalmi feltételek miatt. Az első tíz helyből nyolcat európai országot töltenek be.

Íme, a top tíz:

  1. Németország
  2. Dánia
  3. Egyesült Államok
  4. Spanyolország
  5. Litvánia
  6. Hollandia
  7. Svédország
  8. Észtország
  9. Szingapúr
  10. Franciaország

Magyarország a 29. lett, a teljes lista itt található.

A járvány alatt sok mindent tanultunk meg a távmunkáról, ha pedig te is úgy érzed, hogy kipróbálnád a digitális nomádok életét, néhány dologgal nem árt tisztában lenned.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Unsplash)

 

távmunka | Németország | Dánia | legjobb | digitális nomád

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom