Close
Lehet, hogy Erzsébet királynőnek pont rád van szüksége

Lehet, hogy Erzsébet királynőnek pont rád van szüksége

Erzsébet királynő kiköltözik a Buckingham-palotából, de ez nem azt jelenti, hogy romokban hagyná maga után.

Legalábbis erre utal az a nemrégiben kikerült hirdetés, amely szerint a palota festő-dekoratőrt keres, aki olyan díszítésekkel látja el a tereket, melyeket az elkövetkezendő években is nagyra értékelhetnek az arra járók.

A jelentkezéshez dekoratőri, restaurátori végzettségre vagy hasonló területen szerzett tapasztalatra van szükség, és a jelentkezőknek inspirációt kell érezniük arra, hogy “a legmagasabb színvonalon teljesítsenek”, valamint fontos, hogy “büszkék legyenek arra, hogy csatlakozhatnak egy világhírű intézmény mögött álló csapathoz”.

Az új alkalmazottnak belső és külső felújításokat is kell végeznie különböző királyi rezidenciákon,

és gondoskodnia kell arról, hogy minden munka eredménye a legmagasabb színvonalú legyen. Aki bekerül, fejlesztheti a készségeit többek között azáltal, hogy rendszeresen foglalkozik speciális falburkolatokkal, feliratozással és különleges festékekkel, például márványozással és aranyozással.”

Mindezért évente huszonnyolc-harmincezer fontos fizetés jár a munkavállaló korábbi tapasztalataitól függően, a juttatások közé tartozik a tizenöt százalékos nyugdíjjárulék, évi harminchárom szabadnap valamint különböző képzések.

Nemrég ajánlottunk egy szintén nagyon izgalmasnak ígérkező munkát, amihez egy kicsit messzebbre kell utazni, de a palotához közelebb is akadnak érdekes lehetőségek.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Getty Images, Unsplash)

buckingham palota | festő | dekoratőr | állás | Nagy-Britannia

FOLYTASD EZZEL

Hőségriadóra készülhet, aki a következő napokban ezekbe az országba utazik

Mégsem érdemes betiltani a rövid távú járatokat? Meglepő következtetésre jutott egy tanulmány

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram