Close
Ha már nincs több ötleted arra, mivel hűtsd le magad, nézd meg ezt a videót!

Ha már nincs több ötleted arra, mivel hűtsd le magad, nézd meg ezt a videót!

Az ember nyáron ritkán tervez síelős vakációt, pedig ilyenkor igazán felfrissítő élmény a havas-jeges videókat böngészni.

Valószínűleg sokunk fejében megfordult a napokban, hogy milyen jó lenne a hűvös hegyek között kibekkelni a kánikulát, és nem lenne kifogásunk az ellen sem, ha egy havas-jeges helyre kapnánk meghívást.

Noha most nem csatolhatunk sílécet, legalább virtuálisan beleélhetjük magunkat a tél örömeibe

például ezen a videón keresztül, amelyik a világ legnagyobb síterepére, a franciaországi Les 3 Vallées-be kalauzol. A valódi tél hangulatát némi ’80-as évekbeli szintipop teszi teljessé, a videó lendülete pedig élénkítő hatással bírhat.

Ha nem elégszel meg a jeges látvánnyal, akkor próbáld ki valamelyiket ebből a hat desszertből, ami jobban esik a kánikulában a fagyinál. Itt pedig alternatív nyaralástippeket mutatunk, ha elmenekülnél a forróság elől.

| téli | video | havas | franciaország

FOLYTASD EZZEL

A tökéletes őszi úti célt keresed? Van egy ötletünk!

Ilyen az, amikor táncosok fedeznek fel egy elhagyatott úszómedencét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom