Close
Ha már nincs több ötleted arra, mivel hűtsd le magad, nézd meg ezt a videót!

Ha már nincs több ötleted arra, mivel hűtsd le magad, nézd meg ezt a videót!

Az ember nyáron ritkán tervez síelős vakációt, pedig ilyenkor igazán felfrissítő élmény a havas-jeges videókat böngészni.

Valószínűleg sokunk fejében megfordult a napokban, hogy milyen jó lenne a hűvös hegyek között kibekkelni a kánikulát, és nem lenne kifogásunk az ellen sem, ha egy havas-jeges helyre kapnánk meghívást.

Noha most nem csatolhatunk sílécet, legalább virtuálisan beleélhetjük magunkat a tél örömeibe

például ezen a videón keresztül, amelyik a világ legnagyobb síterepére, a franciaországi Les 3 Vallées-be kalauzol. A valódi tél hangulatát némi ’80-as évekbeli szintipop teszi teljessé, a videó lendülete pedig élénkítő hatással bírhat.

Ha nem elégszel meg a jeges látvánnyal, akkor próbáld ki valamelyiket ebből a hat desszertből, ami jobban esik a kánikulában a fagyinál. Itt pedig alternatív nyaralástippeket mutatunk, ha elmenekülnél a forróság elől.

havas | les 3 vallées | | téli | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram