Close
Elég csábító áron utazhatunk Londonból Amerikába

Elég csábító áron utazhatunk Londonból Amerikába

Persze érdemes előtte elolvasni az apró betűs részt. 

A vadonatúj fapados izlandi légitársaság 199 fontért elrepít a brit fővárosból az amerikai kultúra bölcsőjébe, Bostonba. Jól hangzik, ugye?

Ez az új járat az izlandi Play második útvonala, az első még az év elején Londonból Baltimore-ba szállította az utasokat. A debütáló bostoni gép pedig május 11-én szállt fel.

És akkor a bökkenő: minden járat megáll Reykjavíkban, Izland fővárosában. A repülés összesen így tizenegy órát vesz igénybe, de tekintve, hogy csak 199 fontba (kb. 90 ezer forintba) kerül egy út, nem panaszkodunk.

A Play nem áll le: júniusban egy Stansted-New York, szeptemberben egy Stansted-Orlando, novemberben pedig egy Liverpool-Orlando járat bevezetését is tervezi. A New York-i gép a Stewart repülőtéren száll le, amely valamivel messzebb van, mint a megszokott JFK és Newark.

Jelenleg egyébként csupán három géppel rendelkezik a légitársaság, de nyárra megduplázná az állományt.

Ha esetleg eddig nem gondolkodtál el ezen, itt eláruljuk, miért vannak fehérre festve a repülőgépek, itt pedig azt, hogy miért a bal oldalon kell beszállni a gépbe.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

repülés | izland | olcsó | london | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram