Close
Elég csábító áron utazhatunk Londonból Amerikába

Elég csábító áron utazhatunk Londonból Amerikába

Persze érdemes előtte elolvasni az apró betűs részt. 

A vadonatúj fapados izlandi légitársaság 199 fontért elrepít a brit fővárosból az amerikai kultúra bölcsőjébe, Bostonba. Jól hangzik, ugye?

Ez az új járat az izlandi Play második útvonala, az első még az év elején Londonból Baltimore-ba szállította az utasokat. A debütáló bostoni gép pedig május 11-én szállt fel.

És akkor a bökkenő: minden járat megáll Reykjavíkban, Izland fővárosában. A repülés összesen így tizenegy órát vesz igénybe, de tekintve, hogy csak 199 fontba (kb. 90 ezer forintba) kerül egy út, nem panaszkodunk.

A Play nem áll le: júniusban egy Stansted-New York, szeptemberben egy Stansted-Orlando, novemberben pedig egy Liverpool-Orlando járat bevezetését is tervezi. A New York-i gép a Stewart repülőtéren száll le, amely valamivel messzebb van, mint a megszokott JFK és Newark.

Jelenleg egyébként csupán három géppel rendelkezik a légitársaság, de nyárra megduplázná az állományt.

Ha esetleg eddig nem gondolkodtál el ezen, itt eláruljuk, miért vannak fehérre festve a repülőgépek, itt pedig azt, hogy miért a bal oldalon kell beszállni a gépbe.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

olcsó | jegyár | boston | play | izland

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom