Close
Megnyitott a jóga és lovak rajongóinak álomhelyszíne

Megnyitott a jóga és lovak rajongóinak álomhelyszíne

Hallottunk már kutyás jógáról, kecskejógáról, sőt még alpaka jógáról is, de most egy viszonylag új jógatípus debütál a Kentucky állambeli Lexingtonban – legalábbis ebben a formában.

A lovak takarmányozásának holisztikus megközelítéséről ismert lexingtoni Hallway Feeds megnyitotta a világ első lovasjóga-üdülőhelyét.

Az egynapos elvonulás során a résztvevők hatvan perces lovasjóga-foglalkozáson vehetnek részt Swampy, Vanilla Ice és AppleJack hathatós közreműködésével,

de a pacik mellett természetesen kétlábú oktatókra is számíthatnak; Elizabeth Withers és Dan Jame segít lefordítani a lovak mozgását olyan jógapózokra, mint például a “Neighasana”, és “Vajrahoove”.

A foglalkozást követően az elvonulás résztvevői egyórás lazítást tartanak a farmon és lehetőségük lesz a birtok körbejárására is. A vendégek egy előkelő szálláshelyen töltik az éjszakát, napközben fehérjedús fejedelmi reggeli, sztárséf által összeállított, helyi forrásokból készülő ebéd, valamint egy lexingtoni étteremben eltöltött privát csoportos vacsora szerepel a programlistán. A repülőtéri transzfer és a különféle meglepetésajándékok szintén a csomag részét képezik.

A foglalkozás 50 ezer dollárba (kb. 17 millió forintba) kerül egy tízfős csoportnak, ami személyenként ötezret (kb. 1,7 millió forintot) jelent. Foglalni itt lehet.

jóga már elég régóta divatosnak számít ahhoz, hogy elérkezett az ideje feldobni egy kicsit. És most nem valamiféle tantrikus dologra gondolunk, hanem kecskékreIgen, rájuk.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images)

lovak | lovasjóga | üdülő | resort | jóga

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom