Close
Megnyitott a jóga és lovak rajongóinak álomhelyszíne

Megnyitott a jóga és lovak rajongóinak álomhelyszíne

Hallottunk már kutyás jógáról, kecskejógáról, sőt még alpaka jógáról is, de most egy viszonylag új jógatípus debütál a Kentucky állambeli Lexingtonban – legalábbis ebben a formában.

A lovak takarmányozásának holisztikus megközelítéséről ismert lexingtoni Hallway Feeds megnyitotta a világ első lovasjóga-üdülőhelyét.

Az egynapos elvonulás során a résztvevők hatvan perces lovasjóga-foglalkozáson vehetnek részt Swampy, Vanilla Ice és AppleJack hathatós közreműködésével,

de a pacik mellett természetesen kétlábú oktatókra is számíthatnak; Elizabeth Withers és Dan Jame segít lefordítani a lovak mozgását olyan jógapózokra, mint például a “Neighasana”, és “Vajrahoove”.

A foglalkozást követően az elvonulás résztvevői egyórás lazítást tartanak a farmon és lehetőségük lesz a birtok körbejárására is. A vendégek egy előkelő szálláshelyen töltik az éjszakát, napközben fehérjedús fejedelmi reggeli, sztárséf által összeállított, helyi forrásokból készülő ebéd, valamint egy lexingtoni étteremben eltöltött privát csoportos vacsora szerepel a programlistán. A repülőtéri transzfer és a különféle meglepetésajándékok szintén a csomag részét képezik.

A foglalkozás 50 ezer dollárba (kb. 17 millió forintba) kerül egy tízfős csoportnak, ami személyenként ötezret (kb. 1,7 millió forintot) jelent. Foglalni itt lehet.

jóga már elég régóta divatosnak számít ahhoz, hogy elérkezett az ideje feldobni egy kicsit. És most nem valamiféle tantrikus dologra gondolunk, hanem kecskékreIgen, rájuk.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images)

Lexington | lovak | üdülő | lovasjóga | terápia

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram