Close
Ennek a légitársaságnak az új üléseiben ülve elfelejtjük, hogy repülőn vagyunk

Ennek a légitársaságnak az új üléseiben ülve elfelejtjük, hogy repülőn vagyunk

A Lufthansa prémium utazási szegmensében szintet lép a kényelem. Ennek első számú felelőse pedig az Allegris, amely olyan üléseket gyártott az első és az üzleti osztály számára, amik egészen új perspektívában mutatják meg, milyen a repülés.

A kizárólag a Lufthansa számára gyártott ülések a repülés közbeni utazási élmények fokozását célozzák meg, a megújulás pedig illeszkedik a légitársaság stratégiai kezdeményezésébe, ami szerint

2030-ig minden gépük Allegris ülésekkel felszerelve száll majd a levegőbe.

Carsten Spohr, a Lufthansa elnök-vezérigazgatója szerint a mostani változások a vállalat történetének eddigi legnagyobb, prémium termékekbe történő befektetése, ami garantálja majd, hogy a jövőben is vezető, nyugati prémium légitársaság lehessenek.

Az új, első osztályú ülések közel egy méter szélesek és nagy, kényelmes ággyá alakíthatók. A szórakoztató elektronika is fejlődött, az utasok saját vezeték nélküli fülhallgatójukat is használhatják. Ez még nem minden. Az első osztályon az utasok szinte plafonig érő “falakkal” szeparálhatják el egymást, így

olyan lakosztályokat tudnak kialakítani, ahol még a légitársaság prémium pizsamájába is át tudnak öltözni.

Az üzleti osztály is átalakul, az utastér 1-1-1 és 1-2-1 elrendezésben váltakozó üléssorokkal van felszerelve. Mindegyik üléshez Bluetooth-kompatibilis monitor is tartozik, egy táblagépről pedig a szórakoztató elektronikai eszközökön túl a szellőzés is vezérelhető.

(Forrás: Bosshunting, fotók: Lufthansa)

üzleti osztály | turista osztály | lufthansa | légitáraság

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram