Close
Meglepő ajánlattal állt elő a Lufthansa

Meglepő ajánlattal állt elő a Lufthansa

A Lufthansa új ajánlata lehetővé teszi, hogy az utasok turistaosztályon is fekvőhelyet foglalhassanak a Frankfurt és São Paulo közötti járatokon.

Az alvósorra vonatkozó jegyek (Sleeper’s Row) csak korlátozott ideig lesznek elérhetők, és akik ilyet váltanak, elsőbbséget élveznek a beszállásnál, illetve matracot és ágyneműt is kapnak a kényelmes alváshoz. Továbbá ez a jegy azoknak is jó lehetőség, akik szeretnének minél nagyobb távolságot tartani a többi utastól.

A háromüléses Sleeper’s Rowért 220 eurót kell fizetni a repülőjegy alapárán felül, a négyüléses változatért pedig 260 eurót. Ezeket a repülőtéren, a becsekkolás során lehet majd megvenni, vagy a beszállókapunál.

Eközben az Aeroflot légitársaságnál:

(Forrás: Travelo)

Sleeper's Row | alvás | lufthansa | sao paolo | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom