Close
Soha nem volt olyan kényelmes a Lufthansa új, első osztályú lakosztálya, mint most

Soha nem volt olyan kényelmes a Lufthansa új, első osztályú lakosztálya, mint most

A légitársaság bemutatta új lakosztályát, ami 2024-től lesz használható az Airbus A350-eseken.

Minden eddiginél magasabb szintre emeli a privát szférát a Lufthansa. Új lakosztályukban kényelmes franciaágyak és elhúzható falak várják az utasokat. Úgy tudni, a vállalat 2,7 milliárd dollárt fordít arra, hogy 2025-ig fokozza az utaskényelmet, a mostani újítás pedig ennek lesz az éke.

A kimagasló Suite Plus lényegében egy privát, kétágyas kabint jelent, amelynek ajtaja zárható.

Monumentális méretű ülései igény szerint kényelmes franciaággyá alakíthatók,

sőt, az ülések hőmérsékletét is szabályozhatjuk majd.

Ezenkívül a lakosztályban vezeték nélküli töltőállomásokat is kialakítanak, szórakoztató rendszeréhez nagy képernyő is jár, egy kisebb gardróbrészen pedig a személyes holminkat is biztonságban tudhatjuk.

A kényelem mellé első osztályú étkezés is jár, az étlapon igaz ínyenc fogások szerepelnek majd.

– A First Class Suite Plus a szállodai szobákhoz hasonló privát szférát biztosít tizenegy kilométeres magasságban – mondta Jens Ritter, a Lufthansa vezérigazgatója a kabin berlini bemutatásakor, hozzátéve, a teljes utazás során az exkluzivitás és a prémium szolgáltatás kerül a figyelem középpontjába.

A Business Class-on sem kell  szoronganiuk az utasoknak, hiszen

mellmagasságú falakat és tolóajtókat alakítanak ki ott is.

A most bemutatott fejlesztéseket a Lufthansa flottájához tartozó nyolcvan új, kétfolyosós repülőgépek közül az Airbus A350-eseken alakítják majd ki. A nagyszabású beruházás keretében pedig átalakítják a már meglévő, széles törzsű repülőgépeket is, és huszonhétezer ülőhelyet teljes egészében lecserélnek 2025-ig.

(Forrás: RobbReport, fotók: Lufthansa)

légitársaság | lufthansa | első osztály | kényelem | first class

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram