Hatalmas komfortbővítéssel lepi meg az utasokat a Lufthansa

2023-tól a hosszútávú járatok szélestörzsű repülőgépein jelentős fejlesztések történnek az Allegris névre keresztelt program keretében.

Lakosztályok az első osztályon

A Lufthansa most először vezet be elkülönített lakosztályokat, amelyeknek a falai majdnem a mennyezetig érnek, és ha az ember bezárja az ajtót, szinte teljesen elvághatja a privát terét a kabin többi részétől. Az ülés csaknem egy méter széles, ami több mint kétszerese a turistaosztály üléseinek, és természetesen ággyá is alakítható, mellette pedig még egy gardrób is helyett kapott. A kihajtható, nagy étkezőasztalnál ketten is étkezhetnek, a szórakozáshoz pedig egy nagy képernyő áll rendelkezésre.

És az üzleti osztályon is

Az üzleti osztály első sorát prémium üzleti osztálynak nevezik ki, ahol szintén falakkal és ajtókkal elkülöníthető lakosztályok kapnak helyet, amelyekben az első osztályhoz hasonlóan gardrób és 27 hüvelykes képernyő is lesz.

Ezzel párhuzamosan a sima üzleti osztályú üléseket is korszerűsítik,

mindegyikről közvetlenül elérhető lesz a folyosó, a vezeték nélküli töltés és lehet csatlakoztatni a Bluetooth-fejhallgatókat.

A prémium turistaosztály

A prémium turistaosztályára megérkeznek azok az új ülések, amelyekkel a Swiss Air Lines Boeing 777-esein is nemrég óta lehet találkozni.

Az üléseket előre is lehet csúsztatni, így kényelmesen hátradönthetők

anélkül, hogy belelógnának a mögöttük ülő utazó terébe. A prémium turistaosztály utasai 15,6 hüvelykes képernyőn nézhetnek filmet, és zajszűrős fejhallgatót is kapnak.

A turistaosztály

A Lufthansa nemrég kísérleti jelleggel vezette be azt az opciót, hogy az utasok egy egész, háromüléses blokkra vehetnek jegyet, melyet aztán ágyként használhatnak. A kísérlet sikeresnek bizonyult, így most kiterjesztik a lehetőséget, és a turistaosztályon speciális "alvósorokat" kínálnak majd, ahol a felhajtható lábtámasszal lehet növelni a fekvőhelyet.

Tavaly tavasszal az Air France, az Emirates és a Singapore Airlines is csinosított a kabinjain.

(Forrás: Simple Flying, képek: Lufthansa)

kényelem | komfort | lufthansa | lakosztály

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom