Close
Hatalmas komfortbővítéssel lepi meg az utasokat a Lufthansa

Hatalmas komfortbővítéssel lepi meg az utasokat a Lufthansa

2023-tól a hosszútávú járatok szélestörzsű repülőgépein jelentős fejlesztések történnek az Allegris névre keresztelt program keretében.

Lakosztályok az első osztályon

A Lufthansa most először vezet be elkülönített lakosztályokat, amelyeknek a falai majdnem a mennyezetig érnek, és ha az ember bezárja az ajtót, szinte teljesen elvághatja a privát terét a kabin többi részétől. Az ülés csaknem egy méter széles, ami több mint kétszerese a turistaosztály üléseinek, és természetesen ággyá is alakítható, mellette pedig még egy gardrób is helyett kapott. A kihajtható, nagy étkezőasztalnál ketten is étkezhetnek, a szórakozáshoz pedig egy nagy képernyő áll rendelkezésre.

És az üzleti osztályon is

Az üzleti osztály első sorát prémium üzleti osztálynak nevezik ki, ahol szintén falakkal és ajtókkal elkülöníthető lakosztályok kapnak helyet, amelyekben az első osztályhoz hasonlóan gardrób és 27 hüvelykes képernyő is lesz.

Ezzel párhuzamosan a sima üzleti osztályú üléseket is korszerűsítik,

mindegyikről közvetlenül elérhető lesz a folyosó, a vezeték nélküli töltés és lehet csatlakoztatni a Bluetooth-fejhallgatókat.

A prémium turistaosztály

A prémium turistaosztályára megérkeznek azok az új ülések, amelyekkel a Swiss Air Lines Boeing 777-esein is nemrég óta lehet találkozni.

Az üléseket előre is lehet csúsztatni, így kényelmesen hátradönthetők

anélkül, hogy belelógnának a mögöttük ülő utazó terébe. A prémium turistaosztály utasai 15,6 hüvelykes képernyőn nézhetnek filmet, és zajszűrős fejhallgatót is kapnak.

A turistaosztály

A Lufthansa nemrég kísérleti jelleggel vezette be azt az opciót, hogy az utasok egy egész, háromüléses blokkra vehetnek jegyet, melyet aztán ágyként használhatnak. A kísérlet sikeresnek bizonyult, így most kiterjesztik a lehetőséget, és a turistaosztályon speciális “alvósorokat” kínálnak majd, ahol a felhajtható lábtámasszal lehet növelni a fekvőhelyet.

Tavaly tavasszal az Air France, az Emirates és a Singapore Airlines is csinosított a kabinjain.

(Forrás: Simple Flying, képek: Lufthansa)

kényelem | lakosztály | lufthansa | komfort

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram