Close
Ez a tíz város a luxusutazók kedvence

Ez a tíz város a luxusutazók kedvence

A Virtuoso utazásszervező iroda adatbázisait elemezve állapította meg, melyik az a tíz város, amelyet a luxusutazók a leginkább kedvelnek. Az első helyen nem született meglepetés: Párizs úgy tűnik, örök kedvenc marad.

New Yorkot és Londont is megelőzve Párizs volt a Virtuoso luxus utazási iroda legtöbbet foglalt európai városa 2022-ben és várhatóan idén is a szerelmesek városa lesz a legnépszerűbb.

A luxusutazók ráadásul egyáltalán nem ár-érzékenyek a jelek szerint, a francia főváros ugyanis a legdrágább úti célnak is számít.

A párizsi szállodai árak átlagosan harminc százalékkal voltak magasabbak, mint Rómában és huszonegy százalékkal, mint Londonban.

Ezek a legnépszerűbb városok a luxusélményekre vágyók számára:

1. Párizs
2. London
3. New York
4. Las Vegas
5. Nassau, Bahamák
6. Róma
7. Miami
8. Santa Monica
9. Washington
10. Velence, Olaszország

(Forrás: LTM, fotók: Getty)

luxus | utazás | london | párizs | new york

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram