Close
Hamarosan a Párizsi Operaházat is lefoglalhatjuk az Airbnb-n

Hamarosan a Párizsi Operaházat is lefoglalhatjuk az Airbnb-n

Az operaház fantomjának tiszteletére Párizs két operaháza közül a régebbi, a Palais Garnier megnyitja kapuit a látogatók előtt, és hálószobává alakítja legnagyobb díszpáholyát.

Az élményhez hozzátartozik, hogy a vendégek bejárhatják a híres operaházat, és megnézhetik a regény föld alatti „tavát“, amely valójában egy vízgyűjtő ciszterna. Azért építették, hogy eloszlassa az itt felgyűlő talajvizet, amihez tűz esetén is lehet nyúlni.

A házigazda Véronique Leroux, a fantomot megálmodó Gaston Leroux író dédunokája lesz.

És ha mindez még nem lenne elég, az estét az Opera de Paris Ballet táncosainak privát balettelőadása, a Párizsi Operaakadémia művészeinek fellépése, és a legendás Foyer de la Danse-ban, a színpad mögötti próbateremben elköltött vacsora teszi teljessé.

 

Ezért az egészért pusztán 37 eurót (körülbelül 14 ezer forintot) kell fizetnünk adók és egyéb díjak nélkül, de a lehetőség csak egyetlen éjszakára nyitott, július 16-ra, két főre. Foglalni március 1-én este 6-tól lehet.

Ha klisék nélkül fedeznéd fel Párizst, ajánlunk kihagyhatatlan programot, az Airbnb állandó kínálatának legjobbjait pedig itt találod.

(Forrás: Thrillist, képek: Airbnb)

párizs | párizsi opera | párizsi operaház | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram