Hamarosan a Párizsi Operaházat is lefoglalhatjuk az Airbnb-n

Az operaház fantomjának tiszteletére Párizs két operaháza közül a régebbi, a Palais Garnier megnyitja kapuit a látogatók előtt, és hálószobává alakítja legnagyobb díszpáholyát.

Az élményhez hozzátartozik, hogy a vendégek bejárhatják a híres operaházat, és megnézhetik a regény föld alatti „tavát“, amely valójában egy vízgyűjtő ciszterna. Azért építették, hogy eloszlassa az itt felgyűlő talajvizet, amihez tűz esetén is lehet nyúlni.

A házigazda Véronique Leroux, a fantomot megálmodó Gaston Leroux író dédunokája lesz.

És ha mindez még nem lenne elég, az estét az Opera de Paris Ballet táncosainak privát balettelőadása, a Párizsi Operaakadémia művészeinek fellépése, és a legendás Foyer de la Danse-ban, a színpad mögötti próbateremben elköltött vacsora teszi teljessé.

 

Ezért az egészért pusztán 37 eurót (körülbelül 14 ezer forintot) kell fizetnünk adók és egyéb díjak nélkül, de a lehetőség csak egyetlen éjszakára nyitott, július 16-ra, két főre. Foglalni március 1-én este 6-tól lehet.

Ha klisék nélkül fedeznéd fel Párizst, ajánlunk kihagyhatatlan programot, az Airbnb állandó kínálatának legjobbjait pedig itt találod.

(Forrás: Thrillist, képek: Airbnb)

airbnb | párizsi operaház | párizs | párizsi opera

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom