Close
Olyan digitális csodapark nyílt Dubajban, amely megmutatja a lehetséges jövőt

Olyan digitális csodapark nyílt Dubajban, amely megmutatja a lehetséges jövőt

A 2022 decemberében nyitott élménypark a maga nemében egyedülálló, az új generációs szórakoztató parkok első tagja.

A park összesen tizenkét különböző témájú zónát foglal magában, mindezt a WAFI City Mall bevásárlóközpontjában, mintegy negyvenezer négyzetméteren.

A HyperSpace és Future Forward Entertainment által megvalósított AYA arra invitálja a látogatókat, hogy belépjenek ebbe a vibráló, interaktív élményeket kínáló hatalmas univerzumba. A tizenkét különböző helyiség mindegyike egyedi témájú és számos interaktív elemmel rendelkezik.

A vendégek szórakoztatására készültek az obszervatóriumok, amelyek több millió csillaggal, virágzó fényű kertekkel, színes folyó látványával csábítanak – az ott átélt élmény tényleg egyedülálló.

 

Az AYA-ban a látogatók maguk mögött hagyhatják a való világot, hogy aztán megtapasztalják a lehetséges jövőt egy másik, élénk és színes bolygón.

Ez az utazás az első teremben, az ún. Aurora világába történő belépéssel kezdődik, majd a további termekben (The Source, a Drift, az Outland és a The Pool) folytatódik, hogy végül a leglátványosabb utolsó zónákban (The Falls, Celestia, Flora, Tides és Harmonia) teljesedjen ki. A különböző zónákon átjutva interaktív élményekkel gazdagodhat a látogató.

Az AYA az első ilyen jellegű szórakoztató park, amely nem is épülhetett volna máshol, mint Dubajban, hiszen  a város élen jár a technológiai újítások terén is.

A foglalási lehetőség megnyitásával megjelentek az első várva várt fotók is az Atlantis The Royal szállodáról, ízelítőt adva azok számára, akik szeretnék saját szemükkel is látni ezt az ultraluxus hotelt. Most először látható teljes egészében a hotel – a mérete, a belső és külső megjelenése.

(Forrás: a dubaji turisztikai iroda)

jövő | szórakoztató | dubaj | park | digitális

FOLYTASD EZZEL

Rekordot döntött tavaly a Budapest Airport forgalma: nézd meg, mennyien utaztak a fővárosból!

A világ egyik leghíresebb szellemvárosa olyan, mintha a Disney tervezte volna

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram