Close
Exkluzív képeken Dubaj elképesztő vadonatúj luxuscsodája

Exkluzív képeken Dubaj elképesztő vadonatúj luxuscsodája

A foglalási lehetőség megnyitásával megjelentek az első várva várt fotók is az Atlantis The Royal szállodáról, ízelítőt adva azok számára, akik szeretnék saját szemükkel is látni ezt az ultraluxus hotelt. Most először látható teljes egészében a hotel – a mérete, a belső és külső megjelenése.

A hotel negyvennégy lakosztályához feszített víztükrű medence tartozik, és onnan, a medence partjáról, a 22. emeletről csodálatos kilátás nyílik a Pálma-szigetre, és a világ a legnagyobb medúza akváriumára.

Látványos elem a szálloda szökőkút show-ja, amelyben víz helyett a tűz kap nagyobb szerepet.

Ez a világon az egyetlen ilyen jellegű szökőkút show.

A világ vezető tervezői, építészei és művészei dolgoztak azon, hogy a szálloda látványával egyfajta kalandos utazásra készítse fel a vendégeket; művészi remekművekkel, ikonikus szórakoztató műsorokkal, hihetetlen technikai újdonságokkal, látvánnyal biztosítják, hogy az ott nyújtott összes szolgáltatás mostantól egy magasabb szintet jelentsen az eddigi ultraluxus kategóriában.

A 795 szobás épület negyvenhárom emelet magas, onnan páratlan kilátást nyílik az Arab-öbölre és benne a Pálma-szigetre. Az üdülőhely luxuslakosztályai és Signature Penthouse lakosztályai közül összesen negyvennégyhez saját feszített víztükrű medence tartozik, melyek mintha a felhők közötti úszásra invitálnák a vendégeket. Minden szoba, lakosztály és Signature Penthouse látványos, rendkívüli luxust kínál, beleértve egyedi választékot a luxusmárkák – Hermès, Frette és Graff – kényelmi szolgáltatásaiból.

A lakosztályokban vagy Signature Penthouse szobákban megszálló vendégek nemcsak exkluzív inas szolgáltatást vehetnek igénybe, de a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és luxust élvezhetik. A szolgáltatások közé tartozik a csomagok kicsomagolása, választható párnatípus, ruhavasalás, vagy egyénre szabott programok.

A lakosztályban vagy Signature Penthouse-ban megszálló vendégek egy mini párnaválasztékból választhatják ki a nekik tetszőt, lehetővé téve, hogy saját alvási élményeiket összeállítsák. Összesen hét párnatípusból választhat a vendég; áttekinthetik a formát (hűsítő, memória habos, gabonatöltetű, terhességi, testpárna), a méretét, a tapintását, mindezt a jobb alvás érdekében.

A vendégek szabályozhatják szobájuk termosztátját, világítását, a televízió és egyéb szolgáltatást az okostelefonjukon keresztül. A vendég maga dönthet, személyre szabhatja, hogy miből és mennyit szeretne használni, például elérhető olyan technológia, amely betölti a legnépszerűbb streaming médiát vagy akár más, elérhető programokat a szobai televíziókhoz.

Az Atlantis The Royal a szálloda tizenhét étteremben kínál osztályon felüli étkezési lehetőséget, az újításokkal remeklő mesterszakácsok ételeit különböző látványelemek fűszerezik. Néhány, az ikonikus éttermekből: Gaston Acurio, Ariana Bundy, Costas Spiliadis és Jose Andres. A Nobu ott nyitja meg első medencés és strandklubját, de Heston Blumenthal Dinner nevű étterme is a komplexumban nyílik meg, sőt bárja, a Resonance szintén ott debütál.

A Cloud 22 szomszédságában, a 22. emeleten található Ling Ling, amely nappal és éjszaka is várja a vendégeket a Tao Group Hospitality néven elérhető, ázsiai ihletésű konyhájával. A 180 fokos panoráma Dubaj csillogó városára külön említésre méltó, de ezen kívül is számíthatnak a vendégek az exkluzív élményekre.

Az Atlantis The Royalt alkotó hat torony egy kilencven méter hosszúságú medencét fog közre, ez egyébként része a Cloud 22-nek. A Cloud 22 tulajdonképpen egy szabadtéri szórakoztató élmény, VIP-kabinokkal, saját merülőmedencékkel, úszóbárral és csillogó fej alakú DJ-fülkével. Ez a helyszín az Atlantis The Royal koronájának ékköve, és ez lesz Dubaj új, ikonikius szórakozóhelye pezsgő éjszakai élettel, tánccal, éjszakába nyúló, felhőtlen bulikkal, és kilátással Dubaj fantasztikus látképére. Az Atlantis The Royal ad otthont Heston Blumenthal új, bemutatásra váró koktélbárjának is, amely egyben egy hat és fél méter magas medúza akváriumot is tartalmaz mintegy négyezer medúzával. Heston Blumenthal egy teljesen új és egyedi koncepciót visz el oda, és emlékezetes ételeket kínál Rezonancia nevű éttermében, mely egyfajta színház is; élmények átgondolt, aprólékosan elkészített és összerázott koktélokon, és hihetetlen ételeken keresztül.

Az üdülőhely szökőkutaknak és vízi létesítményeknek is otthont ad. Ennek a csodás vízi világnak a megálmodója, és világhírű kivitelezője a WET Design. Ide tartozik a csodálatos Skyblaze; a tüzet lehelő szökőkút, az első és egyetlen állandó tűz és víz együttesével kialakított szökőkút a Közel-Keleten.

Mielőtt tejesen megnyílik a vendégek előtt, az Atlantis The Royal egy látványos Grand Revealt, Nagy Leleplezést tart januárban. Sztárfellépőkkel színesített esemény lesz, méltó a az Atlantis the Royal látványához, ambícióihoz.

Egy hasonló típusú, nagyságú és színvonalú bemutatóról beszélhetünk, mint a 2008-as, látványos Atlantis-megnyitó. Ott olyan nevek szerepltek a megnyitó listáján, mint Robert DeNiro, Gerard Butler, Kylie Minogue és Priyanka Chopra, és a hatalmas megnyitó ünnepséget végül egy az űrből is látható tűzijátékkal fejezték be.

Tim Kelly, az Atlantis Dubai ügyvezető igazgatója szerint: – Ez az. Végre eljött a pillanat, hogy felfedjük az Atlantis The Royal hotelt, mint a világ legultraluxusabb szórakoztató üdülőhelyét. Ilyen jellegű, és típusú üdülőhelyek megnyitása csak egyszer vagy kétszer fordul elő egy évtizeden belül, és alig várjuk, hogy most ezt megoszthassuk a világgal. Amint ezek az új képek is mutatják, ez egy olyan üdülőhely, melynek nincs párja, és maga az épület is egy újabb darabja a Dubaj látképét adó ikonikus sziluettnek. Azonnal felismerhető és mi izgatottan várjuk, hogy végre megkezdjük a vendégek fogadását. Az biztos, hogy olyan élménnyel ajándékozzuk meg őket, amelyet soha nem felejtenek el.

A foglalási lehetőség már él, foglalni a 2023-as évre lehet.

Korábban megírtuk, hogy elegendő pénzzel szinte bármit meg lehet csinálni Dubajban, hamarosan a Holdon is sétálhatunk, vagy legalábbis egy luxusszobát foglalhatunk a belsejében. A Moon World Resorts bejelentette, hogy ötmilliárd dollárból építene egy minden igényt kielégítő luxusszállodát, amely megjelenésében a Holdra emlékeztetne.

(Fotók: Dubai Tourism, Getty Images)

the atlantis | royal | egyesült arab emírségek | szálloda | dubaj

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram