Close
Megvan, milyen bőrönddel utazunk majd a Marsra

Megvan, milyen bőrönddel utazunk majd a Marsra

Ha eddig azon gondolkodtál volna, mibe is pakold majd a dolgaid.

A Rimowa kétségtelenül napjaink egyik vezető bőröndgyártója, olyasmik ők, mint a napszemüvegeknél a Tipton vagy sörben a Monyó. Legújabb reklámfilmjükben érdekes gondolatot vetnek fel: ha az emberiség a Marsra és a Merkúrra megy, vajon mibe fogja pakolni a ruháit és a fogkeféjét?

Természetesen Rimowába.

Ha jót akarnak maguknak, szerintünk ezt a Mars & Mercury kampányt bemutató videót külön elküldik Elon Musknak is.

A Marsra amúgy még nem tudunk utazni, ráadásul már Romániába sem egyszerű, ugyanis kéthetes karantén vár azokra, akik Magyarországról érkeznek.

monyo brewing | rimowa | bőrönd | tipton | Mars

FOLYTASD EZZEL

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

A világ legrégebbi városai a történelem esszenciái

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram