Close
Meredek hegyoldalra épült ez a gyönyörű villa Sao Pãolóban

Meredek hegyoldalra épült ez a gyönyörű villa Sao Pãolóban

Levegős, stílusos, modern, többgenerációs és harmonikus. Mindezt úgy, hogy nagyon nem egyszerű telekre épült.

Az OTP építészstúdió hívta életre a TNK házra keresztelt villát Brazíliában, Campos de Jordãóban, a Mantiqueira hegyoldalra. A házban egy pár és két fia él, így az építészeknek első számú prioritás volt, hogy ugyanannyira legyen meg mindenki számára a privátszféra, mint amennyire legyenek olyan helyiségek is, ahol össze tud jönni a család.

Az épület maga bámulatosan szép: kifejezetten lélegzetelállító a csodás panorámájú, lebegő nappali.

A házat a felső szintről lehet megközelíteni: itt van a szülői háló és dolgozószobák. Ez a tér folytatódik L-alakban tovább, ahonnan a konyha, a nappali és az étkező egyterű, tágas helyiségei nyílnak. Ez alatt a szint alatt helyezkedik el a fiúk lakosztálya saját konyhával, fürdőkkel és egy óriási terasszal.

Az egész házban a fa gazdagságát élvezhetjük, valamint pasztelles, kifinomult színeket találunk – egyszerű színpaletta, minőségi anyaghasználat, csillagos ötös stílusérzék és maximális harmónia.

Még több csodás enteriőrben merülnél el? Akkor mutatjuk, mik vettek le mostanában a lábunkról: például ez a kolostorból átalakított, elképesztő hotel a Garda-tónál, ez az ezeréves umbriai kastélyszálló, amit élőben is láttunk és elállt a szavunk, ez a corten acéllal burkolt, csodálatos ház, de őszintén szólva Vajna Timi kétmilliárdos hollywoodi álomvillájába is azonnal beköltöznénk.

(Fotók: Guilherme Pucci)

villa | otp | családi ház | építészet | telek

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram