Close
Vajna Timi kétmilliárdos hollywoodi álomvillájába azonnal beköltöznénk

Vajna Timi kétmilliárdos hollywoodi álomvillájába azonnal beköltöznénk

Andy Vajna özvegyének Beverly Hills-i luxusrezidenciája a fellegekbe járatja a magaséletet.

A hollywoodi sztárproducer Andy Vajna 2019-es halála után özvegye, Vajna Timi úgy döntött, hogy Budapestről Los Angelesbe helyezi át állandó lakhelyét. Timi új otthonát június elején vásárolta meg Beverly Hills dombjain nem kevesebb, mint 8,9 millió dollárért, azaz kb. 2,6 milliárd forintért.

A remek ízléssel berendezett, formatervezett ház minden szempontból felteszi a luxusra a koronát, és mivel egy zsákutca végén fekszik, a szomszédoktól is izolált a villa.

A luxusvilla 2021-ben épült és a számadatok nem állnak meg az ingatlan áránál: a rezidencia 650 négyzetméteres, hat hálószobát és hét fürdőszobát rejt, valamint egy medence, egy médiaszoba, egy bortrezor, egy tűzrakóhely, egy kerti konyha, egy óriási gardróbszoba, egy konditerem és több luxusautónak elegendő garázs is az ingatlanhoz tartozik.

Na meg elképesztő panoráma a Benedict-kanyonra és egész Los Angelesre.

Még több gyönyörű enteriőrt nézegetnél? Mutatjuk a legutóbbi dizájnkedvenceinket: ezt a szocializmust újragondoló krakkói hotelt, ahol szintén simán elnyaralnánk, füves háztetővel csodás tóra tekintő izlandi villát, ezt a fenomenális holland faházat az erdő mélyén, ezt a panellakásból átalakított kijevi csodát, ezt a modernista betonházat, amelyben van egy hihetetlen furnérlépcső, és ezt a fantasztikusan kreatív londoni otthont.

(Forrás: Dirt.com, Fotók: Redfin)

magyar | hollywood | luxusvilla | usa | vajna timi

FOLYTASD EZZEL

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Egy életen át elnéznénk a naplementét ebből a kétszáz éves pajtaházból

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram