Close
Ez a legjobb ajándék nőnapra, ha valami eredetit szeretnél

Ez a legjobb ajándék nőnapra, ha valami eredetit szeretnél

Vidám, élénk, friss, üde, izgalmas és nagyon illatos – mi az? Igen, a napsárga kis gömbökkel virágzó mimóza. Ezzel készülnek nőnapra a Wild Flower Barban.

Méghozzá azért, mert ez a virág a nőiség jelképe: finoman gyengéd, ugyanakkor nagyon erős, stramm kis növény. Pont mint az igazi, ízig-vérig, 21. századi nők: a fáradhatatlan anyukáktól kezdve a reggel munkába siető dolgozókon át a minden hálát megérdemlő nagymamákig.

Hibátlan ajándék március 8-ára a mimóza, hiszen nem mindennap lehet beszerezni. A Vitkovics Mihály utcai Wild Flower Barban mimózával és mimózás csokrokkal, valamint cserepes, kiültethető, balkonon vagy kiskertekben tartható mimózákkal is készülnek a nőnapra.

További részletekért és érdekességért errefelé érdemes nézelődni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jágity Fanni)

mimóza napok | virág | virágcsokor | mimóza | wild flower bar

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram