Misztikus arcát mutatja az olaszok egyik legnagyobb büszkesége

A L'oeil d'Eos kreatív stúdió felfedezte a téli Dolomitok misztikus élményét.

A túra, mint írják, olyan, mintha egy másik, távoli világban járnának. Mintha az ember egyszerre lenne ott, az ismert helyen, és valahol máshol, az ismeretlenben.

Ez a leírás pedig nem költői túlzás, ha arra gondolunk, hogy a hegység helyén egykoron tenger hullámzott, a mai hegyek ősei pedig korallzátonyok álltak. Ezek az Alpok más szikláival együtt körülbelül hatvanötmillió éve emelkedtek ki a szárazföldre így aki arra jár, időutazást tehet az igen-igen távoli múltba.

A videó készítői szerint a misztikus szó jellemzi a legjobban az élményt.

Ilyen az igazi dolce vita a Dolomitokban, ilyen pedig a vihar által kitépett fákból épült ház, mely a hegyekre néz.

(Kép: Getty Images)

hegyek | olaszország | dolomitok | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom