Egy kiszivárgott dokumentum szerint mobiltelefon-tilalmat vezet be a fedélzetén ez a légitársaság

Nincs több telefonnézegetés a repülőn, legalábbis, ha az ember utaskísérő.

Egy United Airlines-tól kiszivárgott dokumentum szerint megtiltják az utaskísérőknek, hogy személyes elektronikus eszközt használjanak, amíg az utasok a repülőgép fedélzetén tartózkodnak. Ez alól csak a pihenőidő jelent kivételt. A légitársaság azzal érvelt, hogy a személyzet nem tud megfelelő színvonalú szolgáltatást nyújtani, ha személyes elektronikus eszközt használ.

Szívesen kérnél segítséget valakitől, aki éppen el van merülve a mobiltelefonjában? Milyen benyomást keltene ez benned?"

teszi fel a kérdést a légitársaság.

De úgy vélik, nemcsak a szolgáltatás minősége szenved csorbát a telefon böngészése miatt, hanem az biztonsági problémákhoz is vezethet. Például elkerülheti az utaskísérők figyelmét egy fedélzeti biztonsági incidens vagy előfordulhat, hogy későn reagálnak rá.

A légitársaság arra is figyelmeztette a munkatársait, hogy aki nem tartja be a szabályzatot, annak súlyos következményekkel kell számolni, akár el is bocsáthatják.

A repülés során vannak bizonyos időszakok, amikor nem szabad telefont használniuk az utasoknak sem. Felszállás után köztudottan nem megengedett a telefonálás és az sms-ezés, ám lesznek még további tevékenységek is, amelyekre oda kell figyelnie az utasoknak.

(Forrás: New York Post/Yahoo News, képek: Getty Images, Unsplash)

használat | repülőgép | mobil | repülő | légiutas-kísérő

FOLYTASD EZZEL

Kedden és szerdán is sztrájkolni fognak a buszvezetők, a járatok majdnem fele nem fog közlekedni Pécsett

Járatkiesésekkel és árameléssel kell számolniuk azoknak, aki a népszerű fapadossal utaznának

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom