A Moët & Chandon megnyitotta Európa legnagyobb pezsgőbárját a londoni Harrodsban, ahol minden a csillogásról és a kiemelkedő minőségű italokról szól.
A Harrods luxusbárjában a vendégek a Moët & Chandon legendás pezsgőiből kortyolhatnak, beleértve a Brut Impérial-t, de olyan pezsgőalapú koktélokat is kóstolhatnak, mint a Peach Blossom, amiben a Moët & Chandon Impérial, a Belvedere vodka, és az őszibaracklikőr találkozik a narancsvirággal.
Szintén figyelemre méltóra sikerült a Champagne Shake, aminek szintén a Moët & Chandon Impérial az alapja, de licsilikőrrel, vanília fagylalttal és szintén narancsvirággal egészítették ki.
A pezsgőbárban Moët & Chandon Legacy Champagne Grand Vintage és a Legacy Champagne Rare Limited Edition Bottle kollekció italai is megtalálhatók, ezek közül minden kétséget kizáróan
a leghíresebb az 1959-es Grand Vintage Magnum, amit nagyságrendileg kétmillió forintért lehet megvásárolni.
A bárban az italok mellett fantasztikus ételeket is felvonultatnak. A Choux Love desszertjei, mellett figyelemre méltó a Cheese Délice, ami fűszeres kimchi fekete szezámmagos pirítóssal. Szintén ajánlott megkóstolni a The World Is Your Oyster osztrigát, amihez körtét és uborkát is kínálnak, de tökéletes választás lehet a kaviár és
a Moët Caramel fantázianévre hallgató étcsokoládés, sós karamellel töltött desszert is.
A fogásokat olyan tányérokon kínálják, amelyeken a pezsgőkhöz kapcsolódó idézetek olvashatók, köztük John Maynard Keynes brit közgazdász mondása, aki úgy fogalmazott:
Az életemben csak azt sajnálom, hogy nem ittam elég pezsgőt."
(Forrás: Haute Living, fotók: Moët & Chandon Champagne Bar)
london | Harrods | pezsgőbár | moet and chandon | pezsgő | bár
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!