Close
Valami elképesztően látványos Európa legmagasabban fekvő Airbnb-je

Valami elképesztően látványos Európa legmagasabban fekvő Airbnb-je

A Suite Skyway Monte Bianco szédítő magasságban fekszik az alpesi hegyoldalban.

Valahogy így fest egy tökéletest súroló reggel. Széthúzzuk a függönyt, és egy padlótól a mennyezetig érő ablakon keresztül, 3500 méteres magasságból rácsodálkozunk a panorámára, aminek látványa annyi energiát ad, hogy szinte már nincs is szükség kávéra. Hófehér hegycsúcsok, éles lejtők és kristálytiszta égbolt ameddig csak a szem ellát. Ezt kínálja ez az egyedülálló Airbnb, amely nemrég nyílt meg a Mont Blanc lejtőin.

A Suite Skyway Monte Bianco Európa legmagasabban fekvő felvonóállomásán, a Punta Helbronneren található.

Úgy tervezték, hogy a síelés megszállottjai számára afféle pop-up menedékhely legyen, valamint a képek alapján jó választás lehet bármelyik Bond-gonosztevőnek is búvóhelyre.

Aki kiveszi ezt a lenyűgöző rejtekhelyet, az élménycsomag részeként egy különleges vacsorát is kap a Punta Helbronneren rejtőző Tavolo dell’Infinito étteremben, illetve exkluzív hozzáféréshez jut az állomás 360 fokban forgó platformjához. Innen a Mont Blanc, a Monte Rosa, a Matterhorn, a Gran Paradiso és a Grand Combin – vagyis az Alpok leghíresebb és legimpozánsabb hegyei csodálhatók meg.

Királyi körülmények között pihenhetnek azok, akik Airbnb-n keresztül kiveszik a Bolton Landingben található Castle Cottage-et. A középkori falu báját ígérő minikastély a házigazdák szerint leginkább kis családoknak és baráti társaságoknak ideális egy hétvégi kiruccanáshoz. A kaliforniai Joshua Tree-ben pedig a nemzeti park előtt áll az univerzum legmenőbb szálláshelye, a Futuro-ház, amely földöntúli élményt kínál a vendégei számára.

(Forrás: Time Out, fotók: Airbnb)

airbnb | rekord | látványos | mont blanc | Európa

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram