Close
Valami elképesztően látványos Európa legmagasabban fekvő Airbnb-je

Valami elképesztően látványos Európa legmagasabban fekvő Airbnb-je

A Suite Skyway Monte Bianco szédítő magasságban fekszik az alpesi hegyoldalban.

Valahogy így fest egy tökéletest súroló reggel. Széthúzzuk a függönyt, és egy padlótól a mennyezetig érő ablakon keresztül, 3500 méteres magasságból rácsodálkozunk a panorámára, aminek látványa annyi energiát ad, hogy szinte már nincs is szükség kávéra. Hófehér hegycsúcsok, éles lejtők és kristálytiszta égbolt ameddig csak a szem ellát. Ezt kínálja ez az egyedülálló Airbnb, amely nemrég nyílt meg a Mont Blanc lejtőin.

A Suite Skyway Monte Bianco Európa legmagasabban fekvő felvonóállomásán, a Punta Helbronneren található.

Úgy tervezték, hogy a síelés megszállottjai számára afféle pop-up menedékhely legyen, valamint a képek alapján jó választás lehet bármelyik Bond-gonosztevőnek is búvóhelyre.

Aki kiveszi ezt a lenyűgöző rejtekhelyet, az élménycsomag részeként egy különleges vacsorát is kap a Punta Helbronneren rejtőző Tavolo dell’Infinito étteremben, illetve exkluzív hozzáféréshez jut az állomás 360 fokban forgó platformjához. Innen a Mont Blanc, a Monte Rosa, a Matterhorn, a Gran Paradiso és a Grand Combin – vagyis az Alpok leghíresebb és legimpozánsabb hegyei csodálhatók meg.

Királyi körülmények között pihenhetnek azok, akik Airbnb-n keresztül kiveszik a Bolton Landingben található Castle Cottage-et. A középkori falu báját ígérő minikastély a házigazdák szerint leginkább kis családoknak és baráti társaságoknak ideális egy hétvégi kiruccanáshoz. A kaliforniai Joshua Tree-ben pedig a nemzeti park előtt áll az univerzum legmenőbb szálláshelye, a Futuro-ház, amely földöntúli élményt kínál a vendégei számára.

(Forrás: Time Out, fotók: Airbnb)

FOLYTASD EZZEL
Két év múlva karácsonykor már filmstúdió és sportaréna működhet az űrben
Itt az összes ország, ahol idén valamilyen formában fizetni kell a beutazásért
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom