Close
Nagypolgári hangulatban lehet megidézni a napfényes őszi Szicília ízeit

Nagypolgári hangulatban lehet megidézni a napfényes őszi Szicília ízeit

Szívet melengető menüsor egy lakosztályétteremben, Szicília kedvelt fogásaival.

A napfényes őszi Szicíliát idézi meg november 3-án a Király utcai Table Budapest, ahol Dános Tamás iránymutatásával főzőkurzust tartanak. A helyszín egy egyedi belsőépítészeti dizájnnal kialakított hatalmas lakás lesz, ahol visszaköszön a nagypolgári hangulat.

Könnyed krémlevessel indít a kurzus, aztán egy gyors zöldségraguval folytatják a sort a résztvevők. Főételnek csőben sült tésztát készít a társaság, majd az egyik legklasszikusabb olasz édességgel, a cannolival zárul a foglalkozás.

A menüsor:
  • Maccu leves
  • Caponata
  • Spenótos háromsajtos manicotti
  • Cannoli variációk
  • Ital: Villa Sandi prosecco, Cecchi Chianti Classico (1-1 dl/fő)

Dános Tamás már több mint egy évtizede forog a budapesti vendéglátásban, eleinte főként a bárpult volt a terepe, később bárok és lendületes szórakozóhelyek koncepcióit álmodta meg, de a főzés is nagyon komolyan érdekelte. Szerepelt a Konyhafőnök első szériájában, a TV Paprikán több évig saját főzőműsora volt, a Teka és a Makifood főzőiskola oszlopos tagjaként elhivatottan tanította a főzni vágyókat. 2019-től a Kitchen Aid magyarországi nagykövete.

A három-négy órás kurzus ára 20 000 Ft/fő, további részletek errefelé találhatóak.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

Close