Close
Nagypolgári hangulatban lehet megidézni a napfényes őszi Szicília ízeit

Nagypolgári hangulatban lehet megidézni a napfényes őszi Szicília ízeit

Szívet melengető menüsor egy lakosztályétteremben, Szicília kedvelt fogásaival.

A napfényes őszi Szicíliát idézi meg november 3-án a Király utcai Table Budapest, ahol Dános Tamás iránymutatásával főzőkurzust tartanak. A helyszín egy egyedi belsőépítészeti dizájnnal kialakított hatalmas lakás lesz, ahol visszaköszön a nagypolgári hangulat.

Könnyed krémlevessel indít a kurzus, aztán egy gyors zöldségraguval folytatják a sort a résztvevők. Főételnek csőben sült tésztát készít a társaság, majd az egyik legklasszikusabb olasz édességgel, a cannolival zárul a foglalkozás.

A menüsor:
  • Maccu leves
  • Caponata
  • Spenótos háromsajtos manicotti
  • Cannoli variációk
  • Ital: Villa Sandi prosecco, Cecchi Chianti Classico (1-1 dl/fő)

Dános Tamás már több mint egy évtizede forog a budapesti vendéglátásban, eleinte főként a bárpult volt a terepe, később bárok és lendületes szórakozóhelyek koncepcióit álmodta meg, de a főzés is nagyon komolyan érdekelte. Szerepelt a Konyhafőnök első szériájában, a TV Paprikán több évig saját főzőműsora volt, a Teka és a Makifood főzőiskola oszlopos tagjaként elhivatottan tanította a főzni vágyókat. 2019-től a Kitchen Aid magyarországi nagykövete.

A három-négy órás kurzus ára 20 000 Ft/fő, további részletek errefelé találhatóak.

Ez is érdekelhet:

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom