Close
A Nanushka és a Noha Stúdió Japán ihlette kerámiákkal lepi meg Amerikát

A Nanushka és a Noha Stúdió Japán ihlette kerámiákkal lepi meg Amerikát

A tekintélyes The New York Times is beszámol a ruhakollekcióival egyre magasabbra törő Nanushka ázsiai stílusú kerámiáiról. 

Sándor Szandra, a Nanushka alapítója ősszel New Yorkban már megmutatta magát – illetve egészen pontosan a 2019-es tavaszi-nyári szettjeit. Az immáron világszerte is elismert Nanushka ruhakölteményeit népszerű filmsztárok is viselik, a tervek szerint ebben az évben a márka saját üzletet nyit Los Angelesben.

Szandra hobbijáról, a kerámiákról korábban a Vogue magazinban írtak, nemrég viszont a hasonló kaliberű The New York Times szentelt egy cikket a tervező kedvenceinek.

Sándor Szandra ugyanis a Noha Stúdióhoz köthető Nemes Natáliával közösen, március 18-án mutatja be a Japán által inspirált kerámiáit, melyeket a két brand összevonásából Nanohának kereszteltek.

A hatféle kerámiát tartalmazó kollekció különleges, a 16. századi Kiotóból származó technikával készül, amely élénk, váratlan színkombinációkat eredményez. Poharak, tálak, csészék, bögrék és vázák kerültek ki a kezeik alól, nagyrészt crème brûlée, narancssárga, türkizkék, smaragdzöld és mélybarna árnyalatokkal megfestve. Szandra elmondása szerint hobbiként kezdett el kerámiákat készíteni munka után esténként, hogy kieressze a gőzt és kikapcsolja kicsit az agyát, a fortélyokat Nemes Natália mutatta meg neki. Úgy tűnik, sikerrel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Nanushka)

new york times | nanushka | noha | nemes natália | divat

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom