Ha ezzel az itallal indítod a napot, sokat teszel az egészségedért

A krémes avokádós shake zöld teát és gyömbért is tartalmaz. Míg előbbi kiváló koffeinforrás a nap elindításához, utóbbi az emésztést is támogatja, sőt, zsírégető hatása miatt a fogyókúrázók egyik kedvelt alapanyaga. Egészséges és finom. Kell ennél több?

Hozzávalók négy adaghoz:

• 2 csésze víz
• zöld tea
• 1 csészényi aszalt szilva kimagozva, egy éjszakán át áztatva
• 1 kis darab reszelt gyömbér (szeletelt)
• 2 csésze mandulatej
• 2 evőkanál méz
• 2 evőkanál mandulavaj
• 1 avokádó

Elkészítése:

Első lépés: Egy kisméretű lábasban felforraljuk a vizet, beleteszünk két filter zöld teát, hozzáadjuk az előzetesen beáztatott aszalt szilvát és a reszelt gyömbért, majd lefedjük. Addig pihentetjük, amíg szobahőmérsékletűre nem hűl.

Második lépés: A filtereket eltávolítjuk, majd a teát az áztatott aszalt szilvával és a gyömbérrel a turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a mandulatejet, a mézet, a mandulavajat és az avokádót, majd homogén állagúra turmixoljuk.

Harmadik lépés: Poharakba öntjük és ízlésünk szerint cukormentes kakaóporral megszórva kínáljuk.

(Fotók: Getty)

egészséges | gyömbér | étrend | shake | avokádós

FOLYTASD EZZEL

A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?

Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Íme, Dubaj másik oldala, amibe nagyon könnyen bele lehet szeretni
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom