Ha ezzel az itallal indítod a napot, sokat teszel az egészségedért

A krémes avokádós shake zöld teát és gyömbért is tartalmaz. Míg előbbi kiváló koffeinforrás a nap elindításához, utóbbi az emésztést is támogatja, sőt, zsírégető hatása miatt a fogyókúrázók egyik kedvelt alapanyaga. Egészséges és finom. Kell ennél több?

Hozzávalók négy adaghoz:

• 2 csésze víz
• zöld tea
• 1 csészényi aszalt szilva kimagozva, egy éjszakán át áztatva
• 1 kis darab reszelt gyömbér (szeletelt)
• 2 csésze mandulatej
• 2 evőkanál méz
• 2 evőkanál mandulavaj
• 1 avokádó

Elkészítése:

Első lépés: Egy kisméretű lábasban felforraljuk a vizet, beleteszünk két filter zöld teát, hozzáadjuk az előzetesen beáztatott aszalt szilvát és a reszelt gyömbért, majd lefedjük. Addig pihentetjük, amíg szobahőmérsékletűre nem hűl.

Második lépés: A filtereket eltávolítjuk, majd a teát az áztatott aszalt szilvával és a gyömbérrel a turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a mandulatejet, a mézet, a mandulavajat és az avokádót, majd homogén állagúra turmixoljuk.

Harmadik lépés: Poharakba öntjük és ízlésünk szerint cukormentes kakaóporral megszórva kínáljuk.

(Fotók: Getty)

shake | reggelire | egészséges | tipp | ital

FOLYTASD EZZEL

Jön az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted a Márton-napi hagyományokat

Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Itt van az a különleges fesztivál, amelyen minden ízében megélheted az őszi hagyományokat
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom