Close
Ilyen, amikor a vezeték nélküli töltő a lakás dísze is egyben

Ilyen, amikor a vezeték nélküli töltő a lakás dísze is egyben

Mióta a töltéssel kapcsolatos tevékenységek a mindennapi rutinunk részévé váltak, egy vezeték nélküli töltőállomás nemhogy hasznos és szükséges, hanem dizájnszempontból is fontos eleme lehet a lakásnak.

Márpedig esztétikai szempontból nehéz kivetnivalót találni a Native Union Block névre keresztelt, alumíniumból és rozsdamentes acélból készült prémium wireless töltőjében, amely első látásra sokkal inkább egy letisztult, modern művészeti alkotásnak tűnik, mintsem egy technológiai eszköznek.

A Native Union Tom Dixonnal együttműködve alkotta meg a kettő az egyben funkciójúnak is mondható vezeték nélküli töltőjét.

A londoni bázisú, lámpákat, bútorokat és egyéb kiegészítőket megálmodó dizájner keze nyoma rögtön észrevehető a terméken, gondos figyelmet fordított az anyag- és a felületkezelésre.

A töltést végző részleg átlátszó, hogy alaposan megfigyelhessük a belső mechanikáját. A szürke és fekete színben kapható elegáns eszköz maga a lecsatlakoztatható és hordozható töltő mellett kapott egy tálcaként értelmezhető részt is, ahová a mindennapi használati tárgyaink közül pakolhatjuk épp azokat, amire szükségünk van, vagy semmiképpen sem szeretnénk elveszíteni, legyen az slusszkulcs, napszemüveg, netán fülhallgató.

Amíg ezek a személyes a dolgok békésen pihennek a Blockban, addig a 10 W teljesítményű vezeték nélküli töltőre csatlakoztatott telefonunkba fokozatosan költözik vissza az élet – egy teljesen lemerült készüléket alig két óra alatt tölt fel száz százalékra.

A Native Union Block vezeték nélküli töltő az iPhone 8, az iPhone 8 Plus, az iPhone X, az iPhone X / Xs, az iPhone Xs Max, az iPhone XR és az összes többi Qi készülékkel kompatibilis.

(Fotók: wallpaper.com)

Close