Close
Ilyen, amikor a vezeték nélküli töltő a lakás dísze is egyben

Ilyen, amikor a vezeték nélküli töltő a lakás dísze is egyben

Mióta a töltéssel kapcsolatos tevékenységek a mindennapi rutinunk részévé váltak, egy vezeték nélküli töltőállomás nemhogy hasznos és szükséges, hanem dizájnszempontból is fontos eleme lehet a lakásnak.

Márpedig esztétikai szempontból nehéz kivetnivalót találni a Native Union Block névre keresztelt, alumíniumból és rozsdamentes acélból készült prémium wireless töltőjében, amely első látásra sokkal inkább egy letisztult, modern művészeti alkotásnak tűnik, mintsem egy technológiai eszköznek.

A Native Union Tom Dixonnal együttműködve alkotta meg a kettő az egyben funkciójúnak is mondható vezeték nélküli töltőjét.

A londoni bázisú, lámpákat, bútorokat és egyéb kiegészítőket megálmodó dizájner keze nyoma rögtön észrevehető a terméken, gondos figyelmet fordított az anyag- és a felületkezelésre.

A töltést végző részleg átlátszó, hogy alaposan megfigyelhessük a belső mechanikáját. A szürke és fekete színben kapható elegáns eszköz maga a lecsatlakoztatható és hordozható töltő mellett kapott egy tálcaként értelmezhető részt is, ahová a mindennapi használati tárgyaink közül pakolhatjuk épp azokat, amire szükségünk van, vagy semmiképpen sem szeretnénk elveszíteni, legyen az slusszkulcs, napszemüveg, netán fülhallgató.

Amíg ezek a személyes a dolgok békésen pihennek a Blockban, addig a 10 W teljesítményű vezeték nélküli töltőre csatlakoztatott telefonunkba fokozatosan költözik vissza az élet – egy teljesen lemerült készüléket alig két óra alatt tölt fel száz százalékra.

(Fotók: wallpaper.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom