Close
Ne utazz Európába! – tanácsolja egy utazóblogger

Ne utazz Európába! – tanácsolja egy utazóblogger

Egy Tolt névre hallgató párizsi utazóblogger tavaly készült élete nagy, Európát átszelő kalandjára. Nem jött össze.

Tolt egy barátjával, Kevinnel vonattal szerette volna bejárni a kontinenst, Ukrajnában rádöbbentek, hogy a vírus miatt meg kell szakítaniuk útjukat. Pár hónappal később Tolt úgy döntött, hogy mások felvételeiből rakja össze azt a Ne utazz Európába! című videót, amelyet neki nem sikerült elkészítenie.

Ahogy a videóban is látható, ő most így tud utazni: mások felvételeivel, újraélve saját emlékeit, és álmodozva új utakról.

Nagy szerelmeslevél az utazáshoz és az élethez! Amúgy megtalálod Budapestet is a videóban?

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom