Close
Ne utazz Európába! – tanácsolja egy utazóblogger

Ne utazz Európába! – tanácsolja egy utazóblogger

Egy Tolt névre hallgató párizsi utazóblogger tavaly készült élete nagy, Európát átszelő kalandjára. Nem jött össze.

Tolt egy barátjával, Kevinnel vonattal szerette volna bejárni a kontinenst, Ukrajnában rádöbbentek, hogy a vírus miatt meg kell szakítaniuk útjukat. Pár hónappal később Tolt úgy döntött, hogy mások felvételeiből rakja össze azt a Ne utazz Európába! című videót, amelyet neki nem sikerült elkészítenie.

Ahogy a videóban is látható, ő most így tud utazni: mások felvételeivel, újraélve saját emlékeit, és álmodozva új utakról.

Nagy szerelmeslevél az utazáshoz és az élethez! Amúgy megtalálod Budapestet is a videóban?

video | vírus | tolt

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram