Close
Ne utazz Európába! – tanácsolja egy utazóblogger

Ne utazz Európába! – tanácsolja egy utazóblogger

Egy Tolt névre hallgató párizsi utazóblogger tavaly készült élete nagy, Európát átszelő kalandjára. Nem jött össze.

Tolt egy barátjával, Kevinnel vonattal szerette volna bejárni a kontinenst, Ukrajnában rádöbbentek, hogy a vírus miatt meg kell szakítaniuk útjukat. Pár hónappal később Tolt úgy döntött, hogy mások felvételeiből rakja össze azt a Ne utazz Európába! című videót, amelyet neki nem sikerült elkészítenie.

Ahogy a videóban is látható, ő most így tud utazni: mások felvételeivel, újraélve saját emlékeit, és álmodozva új utakról.

Nagy szerelmeslevél az utazáshoz és az élethez! Amúgy megtalálod Budapestet is a videóban?

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom