Close
Nem véletlenül kapta ez a hihetetlen mexikói hotel a One & Only nevet

Nem véletlenül kapta ez a hihetetlen mexikói hotel a One & Only nevet

Fergeteges környezet, bámulatos dizájn: kérnénk a kulcsunkat!

Villák és faház-suite-ok közül választhatnak azok a szerencsések, akik a One & Only Mandarina hotelben szálnak meg a mexikói Nayarit riviéra fölötti fák ölelésében.

A parota- és teakfaszékekből vagy puha napozóágyakból lehengerlő kilátás nyílik a végtelen vízre és a homokos, fehér partokra – de a fákban is ugyanúgy elgyönyörködhetünk.

Az építészek a hagyományos mexikói építészeti elemeket, a trópusi hangulatot, a bennszülöttek régi épületeit és a haciendák egyes vonásait is belefűzték a hotel lakosztályaiba. A One & Onlyban két- és háromhálós villákat, valamint több mint száz faházat lehet kivenni – előbbieknek privát étkezőjük, mozitermük, pezsgőfürdőjük és tűzrakóhelyük is van.

A villák közül is kiemelkedik egy, a Villa One, ami a legexkluzívabb élmény ígéri: saját borospincéje, sparészlege és konditerme is van.

A One & Only 2020 novemberében nyitott, a szállás mellett pedig a stílusosan berendezett étteremben, vagy egy isteni koktéllal a bárban is élvezhetjük a káprázatos naplementéket az óceán fölött.

Még több csodás enteriőrben merülnél el? Akkor mutatjuk, melyek vettek le mostanában a lábunkról: például ez az ezeréves umbriai kastélyszálló, amit élőben is láttunk és elállt a szavunk, ez a corten acéllal burkolt, csodálatos ház, de őszintén szólva Vajna Timi kétmilliárdos hollywoodi álomvillájába is azonnal beköltöznénk.

(Forrás: Dezeen)

mexikó | építészet | one&only | dizájn | óceán

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram