Új, minden eddiginél látványosabb videó készült a világ legnagyobb építkezéséről

A Szaúd-Arábiában épülő jövőváros, a NEOM egy friss videóban mutatja meg, hogyan halad a The Line kivitelezése. 

A Roadsteren rendszeresen beszámolunk a NEOM ambiciózus terveiről és a The Line építési munkáltairól, a projekt előrehaladásáról is. Nagyon úgy tűnik, hogy az eddig futurisztikusnak tűnt tervek ténylegesen megvalósulnak. Egy friss videó ugyanis arra enged következtetni: gőzerővel zajlanak a munkák, hogy a beruházás első szakasza 2030-ra befejeződhessen.

A The Line mérete több lesz, mint monumentális. A kivitelezők szerint a világ legnagyszabásúbb építkezése zajlik jelenleg Szaúd-Arábiában, ahol hetente többmillió köbméter földet és vizet mozgatnak meg. Az elkészült jövőváros zéró kibocsátású lesz, a tervek szerint páratlan életminőséget fog nyújtani az ott élőknek, és

egyensúlyt teremt majd a természetvédelem, a fenntarthatóság a gazdasági jólét között.

(Forrás: Designboom, fotók: NEOM)

NEOM | The Line | video | építkezés | szaud-arábia

FOLYTASD EZZEL

Nézz fel! A világ legszebb mennyezetei rabul ejtik a szemet

Rotterdamban ikon lett, Kanadában lebontják, mi az?

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram