Close
Így lett egy patinás sörfőzdéből kivételes társasház New Yorkban

Így lett egy patinás sörfőzdéből kivételes társasház New Yorkban

Egykoron a Rheingold ott munkálkodó sörfőzdéje vonzotta oda a brooklyniakat, hamarosan New York Bushwick negyedének egyik legkeresettebb társasháza lehet ez az ODA Architecture által valóra váltott kilencszáz lakásos épület.

A Denizent kifejezetten a bushwickiaknak tervezték.

Ugyan nem ez a környék számít Brooklyn legelőkelőbb részének, de folyamatosan változik és fejlődik, amire a legjobb és legújabb példa ez a cseppnyit futurisztikus hatású épület.

Brooklyn hangulata az utóbbi esztendőkben a művészi és az alternatív irány felé tendál, úgyhogy nem véletlenül pingáltak tíz óriásfestményt az 54 Nollnál felépített lakóház belső falaira. A tíz alkotásból öt az épületek között berendezett szépséges parkból is látható, a többiben a majdani bérlők és tulajdonosok gyönyörködhetnek.

A kis zöld sétánya mellett a mélyen süllyesztett rozsdás ablakai keltik fel a figyelmet, nem beszélve a folyosóiról, melynek falait az említett színes képek díszítik.

Eléggé inspiráló hangulatú és panorámájú stúdiók várják a művészlelkű és a kreatívvénával megáldott bérlőket, de kétszobás apartmanokat is rejt az épületegyüttes. A kisebb stúdiókért kétezer-egyszáz, a kétszobás lakásokért nagyjából háromezer-hatszáz dollárt kell kicsengetniük havonta.

Ahogy az ehhez hasonló új építésű modern társasházaknál már megszokott, a tervezők odafigyeltek a közösségi igények kiszolgálására, ezért az első emeleten kávézót, sörözőt, társalgót, és gyerekjátszóházat rendeztek be, de még egy mászófalat is alkottak.

Az odaköltözők legnagyobb kedvence azonban minden bizonnyal a parkosított tetőterasz lesz, ahonnan egész Brooklynt és Manhattant belátni, és még minigolfozni is lehet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: 6sqft.com)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom