Close
Hiányzik Olaszország? Nézd meg ezt, és kevésbé fog!

Hiányzik Olaszország? Nézd meg ezt, és kevésbé fog!

Ugyan utazni és élvezni Olaszországot egy darabig még nem tudjuk, de addig itt van ez a könyv, amely segíthet csillapítani az éhségünket.

Egy mondás szerint az utazást azért találták ki, mert Olaszország létezik és mert oda kell menni. Ezt a 580 oldalas, gazdagon illusztrált albumot nézve ezzel nehéz vitatkozni. Az Olaszország 1900 körül Itáliát mutatja be csodás fotók, festmények és rajzok segítségével. Bejárhatjuk a csizmát északtól délig, Milánótól Szicíliáig, a hegyektől a városokon át a tengerig.

Ami a friss híreket illeti: Olaszország február elején nyitott, az ország bizonyos államaiban este hatig nyitva lehetnek a bárok és éttermek. Az első szabad hétvégén máris hatalmas tömegek indultak meg ezekbe az intézményekbe, becslések szerint tízből hét olasz étteremben töltötte az estéjét.

taschen | könyv | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom