Close
Hiányzik Olaszország? Nézd meg ezt, és kevésbé fog!

Hiányzik Olaszország? Nézd meg ezt, és kevésbé fog!

Ugyan utazni és élvezni Olaszországot egy darabig még nem tudjuk, de addig itt van ez a könyv, amely segíthet csillapítani az éhségünket.

Egy mondás szerint az utazást azért találták ki, mert Olaszország létezik és mert oda kell menni. Ezt a 580 oldalas, gazdagon illusztrált albumot nézve ezzel nehéz vitatkozni. Az Olaszország 1900 körül Itáliát mutatja be csodás fotók, festmények és rajzok segítségével. Bejárhatjuk a csizmát északtól délig, Milánótól Szicíliáig, a hegyektől a városokon át a tengerig.

Ami a friss híreket illeti: Olaszország február elején nyitott, az ország bizonyos államaiban este hatig nyitva lehetnek a bárok és éttermek. Az első szabad hétvégén máris hatalmas tömegek indultak meg ezekbe az intézményekbe, becslések szerint tízből hét olasz étteremben töltötte az estéjét.

taschen | olaszország | könyv

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom