Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

A LinkedIn listázta azt a 25 foglalkozást, amelyre a legnagyobb mértékben növekedett a kereslet Olaszországban 2018 januárja és 2022 júliusa között.

Eszerint leginkább az értékesítésfejlesztési képviselőkre nőtt az igény az elmúlt öt évben, akiknek feladata az új ügyfelek felkutatása és a termékek eladása.

A további, feltörekvő munkakörök a következők:

Fenntarthatósági szakértő
SOC elemző
Ügyfélsiker-menedzser
Gyógyszertárvezető
Adatmérnök
Felhőmérnök (Cloud Engineer)
Kiberbiztonsági mérnök
Gépi tanulási mérnök
Üzletfejlesztési képviselő
Salesforce fejlesztő
Solutions Engineer
Beszerzési menedzser
PLC programozó
Back-end fejlesztő
Partnerkapcsolati vezető
M&A tanácsadó
Képzési és fejlesztési szakértő
DevOps mérnök
Projektvezető
Robotmérnök
Jogi tanácsadó
Márkaspecialista
Stratégiai tanácsadó
Humánerőforrás-menedzser

A listából az látszik, hogy a legnagyobb igény mérnökökre és kiberbiztonsági szakértőkre van,

amelyek közé a SOC elemző is tartozik, akinek feladata a szerverek, weboldalak és adatbázisok fenntartása és monitorozása, a támadások kiszűrése. Szintén keresettek ugyanakkor az ügyfélsikerért felelős alkalmazottak.

Sok szakmában elterjedt a távmunka, de leginkább a DevOps mérnökök élhetnek a home office lehetőségével. A humánerőforrás-menedzsereket viszont szinte egyáltalán nem engedik el az irodából.

Ez a nyolc legjobb olasz város, ha Itáliában kezdenél új életet, és az is kiderült, melyik olasz megyében élnek a legjobban az emberek.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Getty Images)

olaszország | állás | munka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom