Close
Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

A LinkedIn listázta azt a 25 foglalkozást, amelyre a legnagyobb mértékben növekedett a kereslet Olaszországban 2018 januárja és 2022 júliusa között.

Eszerint leginkább az értékesítésfejlesztési képviselőkre nőtt az igény az elmúlt öt évben, akiknek feladata az új ügyfelek felkutatása és a termékek eladása.

A további, feltörekvő munkakörök a következők:

Fenntarthatósági szakértő
SOC elemző
Ügyfélsiker-menedzser
Gyógyszertárvezető
Adatmérnök
Felhőmérnök (Cloud Engineer)
Kiberbiztonsági mérnök
Gépi tanulási mérnök
Üzletfejlesztési képviselő
Salesforce fejlesztő
Solutions Engineer
Beszerzési menedzser
PLC programozó
Back-end fejlesztő
Partnerkapcsolati vezető
M&A tanácsadó
Képzési és fejlesztési szakértő
DevOps mérnök
Projektvezető
Robotmérnök
Jogi tanácsadó
Márkaspecialista
Stratégiai tanácsadó
Humánerőforrás-menedzser

A listából az látszik, hogy a legnagyobb igény mérnökökre és kiberbiztonsági szakértőkre van,

amelyek közé a SOC elemző is tartozik, akinek feladata a szerverek, weboldalak és adatbázisok fenntartása és monitorozása, a támadások kiszűrése. Szintén keresettek ugyanakkor az ügyfélsikerért felelős alkalmazottak.

Sok szakmában elterjedt a távmunka, de leginkább a DevOps mérnökök élhetnek a home office lehetőségével. A humánerőforrás-menedzsereket viszont szinte egyáltalán nem engedik el az irodából.

Ez a nyolc legjobb olasz város, ha Itáliában kezdenél új életet, és az is kiderült, melyik olasz megyében élnek a legjobban az emberek.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Getty Images)

munka | állás | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezen a napon ne induljunk útnak, teljesen leáll a közlekedés Németországban

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom