Close
Negyvenhat év után, hat új luxusúttal tér vissza a legendás Orient Expressz Olaszországba

Negyvenhat év után, hat új luxusúttal tér vissza a legendás Orient Expressz Olaszországba

Európa vasúti hálózata világszínvonalú, azonban az ikonikus Orient Expressznél egyetlen vonatút sem nyújthat nagyobb élményt. 1977 után pedig visszatér Olaszországba új vonatokkal és útvonalakkal, amelyek messze túlmutatnak a legendás Párizs-Isztambul járaton.

2023-ban az új Orient Express La Dolce Vita hat vonattal és hat új útvonallal várja az utasokat, hogy Észak-Olaszországból délre, nemzetközi útvonalakon pedig Párizsba, Isztambulba és a horvátországi Splitbe vigye őket.

A vendégeknek az egyes megállókban még városnézésre is jut idejük, így például felfedezhetik Rómát is, hiszen az olasz fővárost minden útvonal érinti majd.

Az új Orient Express La Dolce Vita az 1960-as és ’70-es éveket ünnepli, azaz a csillogást, a művészetet, az életörömöt. A kultikus korszak hangulata visszaköszön a vont tizenkét deluxe kabinjában, tizennyolc lakosztályában, a Honour Suite-ben és az étteremben is.

Az új Orient Express La Dolce Vita pontos útvonaláról jövőre fognak részleteket közölni.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Dimorestudio)

orient express | olaszország | vonatút | la dolce vita | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom