Close
Negyvenhat év után, hat új luxusúttal tér vissza a legendás Orient Expressz Olaszországba

Negyvenhat év után, hat új luxusúttal tér vissza a legendás Orient Expressz Olaszországba

Európa vasúti hálózata világszínvonalú, azonban az ikonikus Orient Expressznél egyetlen vonatút sem nyújthat nagyobb élményt. 1977 után pedig visszatér Olaszországba új vonatokkal és útvonalakkal, amelyek messze túlmutatnak a legendás Párizs-Isztambul járaton.

2023-ban az új Orient Express La Dolce Vita hat vonattal és hat új útvonallal várja az utasokat, hogy Észak-Olaszországból délre, nemzetközi útvonalakon pedig Párizsba, Isztambulba és a horvátországi Splitbe vigye őket.

A vendégeknek az egyes megállókban még városnézésre is jut idejük, így például felfedezhetik Rómát is, hiszen az olasz fővárost minden útvonal érinti majd.

Az új Orient Express La Dolce Vita az 1960-as és ’70-es éveket ünnepli, azaz a csillogást, a művészetet, az életörömöt. A kultikus korszak hangulata visszaköszön a vont tizenkét deluxe kabinjában, tizennyolc lakosztályában, a Honour Suite-ben és az étteremben is.

Az új Orient Express La Dolce Vita pontos útvonaláról jövőre fognak részleteket közölni.

(Forrás: Travel + Leisure, fotók: Dimorestudio)

la dolce vita | utazás | vonat | orient express | vonatút

FOLYTASD EZZEL

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom