Így kereshet valaki 23 millió forintot úgy, hogy ötcsillagos szállodákban lakik

Az ideális jelölt szereti az "ételeket, az utazást és az élet finomabb dolgait".

Sokan szeretik a munkájukat és biztos akadnak olyanok, akik semmi pénzért vagy más pozícióért sem igazolnának el máshová.

Ez az ajánlat viszont talán a legelszántabbakat is gondolkodóba ejtheti.

A prémium belépőkártyákkal foglalkozó Velloy luxusszoba-szerviz értékelőt keres, aki – talán nem meglepő módon – luxusszállodák szobaszervizét értékelné.

Egy elég rugalmas munkakörről van szó, amiben a majdani szerencsésnek havonta legalább négy szállodai tartózkodást kell véleményeznie, beleértve az ételekkel kapcsolatos tapasztalatokat, illetve fotókkal is kell illusztrálnia a munkáját, hogy aztán mindent publikáljon a Velloy-tagoknak az alkalmazáson és a weboldalon keresztül. Az állást elnyerő személy a szobaszerviz hatékonyságát, a különböző menüajánlatokat, a minőséget és az ár-érték arányt fogja értékelni. És ami a legjobb, hogy plusz egy főt magával vihet!

A jelentkezéshez nem szükséges semmilyen végzettség, csupán az "ételek, az utazás és az élet finomabb dolgai" iránt tanúsított szeretet szerepel az elvárások között, valamint érvényes útlevél, kiváló angol nyelvtudás, és legalább 21. betöltött életév.

A munkának számos előnye van, nem "csupán" annyi, hogy gyönyörű szállodákban alhat a jelölt, hanem kap költőpénzt, első osztályon utazhat mindenfelé a világban, valamint a munkaadók állják az összes étel- és italfogyasztást (a plusz egy főét is!) Álomszerűen hangzik, nem? Még mindig nincs vége, ugyanis a fizetés – merthogy az is van... – ötvenezer font, azaz 23 millió forint egy évre.

A jelentkezési határidő erre az egyszeri és nem mindennapi munkalehetőségre 2024. május 9-én jár le, jelentkezni itt lehet.

Finnország még mindig egy nagyon-nagyon boldog hely. Az elmúlt hat évben rendre első lett az ENSZ világméretű, boldogságról szóló jelentésében. Az ország viszont nem titkolózik, immáron második éve készül beavatni a boldogságuk titkaiba.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

szálloda | álommunka | hotel | luxus | ötcsillagos

FOLYTASD EZZEL

Öt dolog, amire minden utasnak oda kell figyelnie a gépen

Így tehetsz a legtöbbet azért, hogy ne lopják el a poggyászod

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Egy tökéletes helyszín Budapest felett a társas kikapcsolódáshoz
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom