Close
Így néz ki az otthoncsere luxuskivitelben

Így néz ki az otthoncsere luxuskivitelben

A több mint harminc éve működő, otthoncsere lehetőségeket kínáló HomeExchange nagyot újított.

Az átlagos házak és lakások mellett mostmár luxusotthonokat is lehet cserélni rajtuk keresztül, de csak hasonló színvonalú opciókra, szóval nem állhat elő az az alaphelyzet, amit a Holiday című filmben láttunk. A HomeExchange Collection nevű alprojekt 2021 végén debütált, először csak azok férhettek hozzá, akik már tagjai voltak a rendszernek, majd megnyitották mindenki előtt, akinek az otthona átment a rostán, és befizette az évi ezer dolláros tagsági díjat.

Jelenleg háromszáz lakhelyet találhatunk az oldalon több mint harmincöt országban. A szállásokat minőségük, elhelyezkedésük és felszereltségük alapján értékelik, és fontos szempontot jelentenek a műalkotások, a luxus rekreációs ajánlatok, mint a saját medence, csónak, teniszpálya, a rendelkezésre álló technológia, a wellness és személyi szolgáltatások, valamint a családbarát funkciók.

A kínálatban találhatunk nagyvárosi penthouse-t és füge- valamint olajfákkal szegélyezett, százéves vidéki villákat és kastélyokat,

fényűző menedékeket a Sierra Nevada vadonjában, és még az Arab-tengeren ringatózó luxusjachtot is kipróbálhatjuk.

A nyári utazási szezon legnépszerűbb úti céljai Argentína, Hollandia, Svájc, Kanada és Franciaország, valamint Izland, Indonézia, Olaszország, Mauritius, Spanyolország és az Egyesült Államok, de találni otthonokat Afrikában, Ázsiára és a Közel-Keleten is.

Az ilyen cserében való részvételhez persze nagy bizalomra van szükség, de ezért cserébe például olyan extrákat is kapunk, mint a közösségi élmény és a vendéglátóknak az adott helyre vonatkozó utazási tanácsai, amik segítenek abban, hogy elmerüljünk a helyi életmódban.

A tagok közt vannak például divattervezők, nemzetközi tanácsadók, belsőépítészek, tudósok, építészek, művészek és mérnökök, és az is megoldható, hogy valaki csak csere nélkül kölcsönadja az otthonát: ebben az esetben vendégpontokat gyűjthet későbbi felhasználásra.

Luxusnyaralásra persze hagyományos módon is mehetünk, és nemrég az is kiderült, hol tehetjük meg ezt a leggazdaságosabban.

(Forrás: Luxury Travel Magazine, képek: Unsplash)

luxusingatlanok | luxusház | otthoncsere | luxusnyaralás

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram