Close
Így néz ki Ozzy Osbourne frissen eladóvá vált luxusbirtoka

Így néz ki Ozzy Osbourne frissen eladóvá vált luxusbirtoka

Vannak legendás rock and roll családok, és ott vannak az Osbourne-ék, vagyis Ozzy, Sharon, Kelly ésJack, akik nemcsak a színpadról, de a valóságshow-beli szerepléseik miatt a tévé képernyőről is visszaköszönnek ránk.

A híres és hírhedt família most azt tervezi, hogy visszatér Angliába, ezért Los Angeles-i házukat eladásra kínálják. A mediterrán stílusú luxusingatlan Los Angeles Hancock Park negyedében található, ami 17,5 millió dollárért, vagyis

7,5 milliárd forintért jelent meg az ingatlanpiacon.

Úgy tudni, 2012-ben 12 millió dollárét vásárolták meg a hét hálószobás, tizenegy fürdőszobás ingatlant, ahol számos híres vendéget szórakoztattak az elmúlt években.

Az ingatlan egyik látványossága az ikonikus íves faajtaja, ami egy monumentális, halszálkás padlóval rendelkező előcsarnokba vezet. Innen nyílik egy faburkolatú iroda és egy hatalmas kristálycsillárral felszerelt nappali.

Több szobában csodálatos kandallót helyeztek el, a házimozi pedig vörös bársonyban pomázik.

A konyhában csúcsminőségű bútorok és elektronikai berendezések kaptak helyet, de kialakítottak ott egy kényelmes reggelizősarkot is.

A hatalmas lépcsőházban lift is található, ez vezet fel a lenyűgöző főlakosztályhoz,

ami egy hálószobával, két fürdőszobával és egy gardróbszobával rendelkezik. A felső szinten további hálószobák kaptak helyet, természetesen saját fürdőszobával, míg a harmadik emeleten egy privát vendéglakást alakítottak ki.

A parkosított udvaron egy kerámialapokkal burkolt úszómedence várja az új tulajdonosokat.

A szakértők szerint a luxusingatlan hamar gazdára fog találni, az Osbourne család pedig hajlik az alkura, nemrég ugyanis minimálisan, de csökkentették a birtok vételárát. Bár az új tulajdonosok nem biztos, hogy olyan legendásak lesznek, mint Ozzy, Sharon és az Osbourne-klán, de, hogy Hollywood építészeti és kulturális örökségének egyik különleges darabját fogják lakni, az biztos.

(Forrás: RobbReport, fotók: Tyler Hogan)

luxuslakás | birtok | los angeles | luxusingatlan

FOLYTASD EZZEL

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram