Fantasztikus panoráma: egészen az Alpokig el lehetett látni ebből a magyar városból

Szép, tiszta volt a levegő vasárnap az ország felett, és ennek meg is lett az eredménye. Pápa környékéről a Schneeberg és a Rax havas csúcsa is látszott.

Mint az Időkép írja, a rendkívül tiszta időnek köszönhetően jó messzire, akár százötven kilométerre is el lehetett látni a magasabb pontokról.

Ilyenkor gyakran pillanthatjuk meg a Tátra vagy éppen a Keleti-Alpok havas csúcsait, ahogyan ez most is bebizonyosodott.

Forrás: Cecegabo/Időkép

Pápa környékéről, egészen pontosan a Szár-hegyi kilátóból az Időkép Cecegabo nevű felhasználójának sikerült megörökítenie a pápai nagytemplomot és a Schneeberg havas csúcsát.

Forrás: Cecegabo/Időkép
Forrás: Cecegabo/Időkép

(Forrás: Időkép, képek: Getty Images, Időkép)

 

hegycsúcs | hegyek | Schneeberg | Rax | pápa

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A pihenés új értelmet nyer ebben az ötcsillagos szállodában
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom