Close
Ilyen a kínai pasztell uszoda, ami akár egy képregényben is lehetne

Ilyen a kínai pasztell uszoda, ami akár egy képregényben is lehetne

Az X+Living iroda olyan nagyszabású projektekkel foglalkozott az elmúlt években, mint a Harry Potter filmekbe is tökéletesen passzoló könyvtár, vagy a Sanghaji dizájnjátszóház. Most ehhez stílusban némileg hasonlító uszodát terveztek, ami teljesen szakít a megszokott olimpiai medencék és öltözők hangulatával. Igazi csodavilág, ahol pasztell színárnyalatok és extrém formák egyesülnek. Alíz is jól érezné magát egy úszóleckén, nem beszélve a kínai családokról. 

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az uszodakomplexumok sokszor unalmasak és egysíkúak, szemben a hagyományos fürdőkkel, amiben Budapest például élen jár, gondoljunk csak a varázslatos Gellért Gyógyfürdőre, vagy a “Szecskára”. Ez év májusában Szucsou olyan rendhagyó fürdőkomplexumot kapott, ami mellett nem tudunk elmenni szó nélkül.

A Loong Swim Club elsősorban egy gyermekintézmény, ahol a kísérő felnőttek is remekül érezhetik magukat: ki ne tenné a talpig milleniálpinkben pompázó, keksz formájú szekrényekkel, hőlégballon-csillárokkal, óriás világító buborékokkal játszó szabadidős intézményben!

Pasztell medencékre néző, külön szülői kukucskálókat alakítottak ki, onnan figyelhetik, ahogy a kicsikkel foglalkoznak az uszoda tanítói.

Találunk még a Loong Swim Clubban a tükörfelületek miatt meglehetősen pszichedelikus éttermet, örökre marasztaló olvasó és játszószobát is. De a pelenkázószín is olyan varázslatos, hogy megéri meglátogatni, még akkor is, ha senkinek sem kell pelenkát cserélnie.

Nincs az a gyermek, akinek ezek után ne lennének klassz emlékei az úszástanulásról, és az a felnőtt, aki ne akarná az egész látogatást Instagramra fellökni.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: X+living Studio)

Close