Close
Nem gondoltuk volna, hogy harminc négyzetméteren ennyi minden elfér

Nem gondoltuk volna, hogy harminc négyzetméteren ennyi minden elfér

Függetlenül attól, hogy irodának, vendégháznak, hétvégi vagy ideiglenes lakhelynek használnánk, a Plus Hus a maga remekül beosztott harminc négyzetméterével remek társunkká válhat.

Ez az építmény első ránézésre tényleg olyan, mint egy hatalmas, szürke doboz, amely az égből egyszer csak lepottyant. Az egyszerű négyszögletes szerkezet fenntartható, energiatakarékos mnmMOD-panelekből épül fel; a fekete alumíniumajtók és -ablakok, valamint

a juharfával bélelt belső tér remek esztétikai megjelenést kölcsönöz a kabinnak.

 

A gyártótól egyébként különböző szín- és anyagkombinációban, valamint térrendezésben is megrendelhető a ház, és miután összerakták a csomagot, el is szállítják hozzánk – az udvarunkra, egy eldugott erdőbe, vagy egy másik városba, ahova épp költözni szeretnénk –, majd ezek után a helyszínen összerakják. Az épület 37 ezer dollárba, azaz 9,3 millió forintba kerül.

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár.

enteriőr | Plus Hus | lakás

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram