Close
Nem gondoltuk volna, hogy harminc négyzetméteren ennyi minden elfér

Nem gondoltuk volna, hogy harminc négyzetméteren ennyi minden elfér

Függetlenül attól, hogy irodának, vendégháznak, hétvégi vagy ideiglenes lakhelynek használnánk, a Plus Hus a maga remekül beosztott harminc négyzetméterével remek társunkká válhat.

Ez az építmény első ránézésre tényleg olyan, mint egy hatalmas, szürke doboz, amely az égből egyszer csak lepottyant. Az egyszerű négyszögletes szerkezet fenntartható, energiatakarékos mnmMOD-panelekből épül fel; a fekete alumíniumajtók és -ablakok, valamint

a juharfával bélelt belső tér remek esztétikai megjelenést kölcsönöz a kabinnak.

 

A gyártótól egyébként különböző szín- és anyagkombinációban, valamint térrendezésben is megrendelhető a ház, és miután összerakták a csomagot, el is szállítják hozzánk – az udvarunkra, egy eldugott erdőbe, vagy egy másik városba, ahova épp költözni szeretnénk –, majd ezek után a helyszínen összerakják. Az épület 37 ezer dollárba, azaz 9,3 millió forintba kerül.

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár.

FOLYTASD EZZEL
Ha az eddigi brutál drágulás nem lett volna elég: elképesztő árrobbanás történt az ingatlanpiacon
Ez jelenleg a világ legnépszerűbb építménye
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom